Tillbaks förevigt Sydkorea

Början från slutet!!!

Vi tar och börjar med när jag var i korea. Jag for iväg en tidig morgon med farsan till vår station. Börja med att tåget till sala var försenat med 5 - 10 min, inte allt för farligt tänkte jag. Sen när vi kom till sala så var det lite stressigt efter som tåget till huvudstaden snart skulle gå. Men sen när tåget skulle ta å rulla in på station så kom det inget tåg!!! SJ liksom, så efter 49 minuters väntat så var det dags att kliva på tåget till Stockholm. Sen på tåget så hade det inte särskilt hög prio att vi skulle med ett flyg som skulle gå en timme innan tåget skulle vara inne på station vid arlanda! Men vi hade dok tur som en annan man inte hade, var en britt runt 50 slängar säkert. Som missat sitt tåg tack vare att SJ inte kan hålla tider. Och personalen ignorea han totalt. Jävligt illa, men skit i dom nu. Väl på arlanda flött det på bra. Bra personal och så, sen var det bara att vänta tills flyget till finland skulle gå. Så efter lite strul och svårigheter så var vi på planet mot finaland som senare skulle flyga vidare till Sydkorea.

Dom första dagarna i Korea var lite jobbiga att anpassa sig till tempot som hade. Helt sick måste jag säga, långt i från sverige när det gäller trafik, men det har nog sina skäll. Men i alla fall så den första dagen for vi iväg för att se oss lite omkring. Folket där nere var väldigt viliga att hjälpa än fast dom inte kunde engelska. Och när det gäller shopping så var det en dröm om man gillar det. Dom shopping mall vi var inne i var 10 våningar med kläder. NK borde bygga ut lite tycker man. Sen hade dom en sjukt sko marknad. Minst 500 m lång med skor på båda sidorna och sen var det ett hus över hela marknaden som bestod av 3 våningar med enbart skor. Dok så var det bara dam skor. Men om man är tjej why not?

Maten där var stark men god. Inte som i andra länder där man blir fuck'up i magen för att käkat på hotelt's resturang. Här kunde man käka på ett halv sunkigt ställe och endå äta mycket god mat och klara sig utan problem med magen. Men om man däremot har lite svårt med stark mat så finns det ju visa problem.. Men vem fan klarar inte av stark mat när den är god?
Taxi var sjukt billigt, en vandlig tur kosta 40 - 50 kr. Det gillas stark av mig!

Sen har jag ju vart i Nordkorea;)

Sen har jag testat på massa olika maträtter som jag i vanliga fall aldrig skulle testat. Sen har kickat ass Taekwondo style. Så dempadj akta glas käken;)

Tiden efter Korea!!!

Har vart chill men lite allt för stiff, många wow geekar har geekat lite för mycket och visa har bangat lite väl mycket. Men samtidigt har sjukt roliga saker hänt! Som att dempa nojja för att han k ett kk. Jävligt skoj men lite väl nojjig över det? Sen att matte aka leeroy aka dj thand haffat galet!!! Killen måste börja dela med sig till andra endå;) Men mycket tid har spenderats i vässan med trevligt folk. Big up to you guys;)

Sen så idag till dagen då jag har bestämt mig för att ta upp bloggen och göra ett lyft från döden. Går dagen var ett farväl till William Erikson som ska in i armen och skjuta lite;) cya! Och denna dag har spenderats i Stockholm med NASTyBOy å några andra muppar som skulle till röda hunden = görna äckel lund!!! JAG VANN 2KG FUCKING GEISHA!!! Sick vinst som jag stolt visa upp för folket runt själva stjärna i Stockholm. Sen efter det bar det av till my home town där ett staket fick smaka på NASTyBOy's kör egenskaper!!! Mer än så säger jag inte om det! Sen har Macke vart dryg å Max haffa typ! MAtte stiffa å jag å NASTyBOy är bara chillAWEsomeLEGEnderyoffTHaHOkk!!!!!!!


Dom stavfel som kan förekomma i inlägget är ditt satta av mig:) Allt har sin mening i livet:]

Thats all from your Captain!!!

Feat

N45TyB0ybtw

 hangover äger och tvåan kommer bli en succe!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0