Å andra sidan?

shuuuuuuuuuuuue bloggen!! JAg är tillbaks att kommer langa ett fet inlägg nu. Så vad är det som händer nu? Allt möjligt too be honest. Ca 2 månader till studenten, 2 veckor tills vi drar till Talin, 4dagar innan vi ska till dennis och köpa korv. Japp det är mycket att stå i faktist. Sen har ju våran blåögda turk bytt blogg igen.. Han hoppar runt som en liten hora mellan olika bloggar :)


Den här veckan har jag inte gjort så mycket faktist, mest chillat.. Skapligt skönt också! Synd bara att vädret suger hårt och få som gillar att chilla. Det är jobbigt.


Snart dags för UFC 111, kommer bli sjukt. Hoppas att hardy vinner bältet. Ska ju hem till dennis och kolla där. Hoppas på att krook hänger med så det blir lite ösigt.

Hoppas att alla som var sjukt tråkiga förra helgen bryter ett ben eller något i den stilen. Kan namn ge alla också så ni vet vilka ni är. Sebbe och thand... Hoppas era wow acc försvinner, sen hoppas jag att ni vaknar upp i från eran wow värld. Eller hoppas att alla hela wow försvinner. Skulle nog lösa sjukt många problem i världen.. För ett sånt skit spel kan inte göra någon nytta alls. Undrar om vi ska se på någon bio också? Hoppas att det blir någon bra då. Så att det inte blir som förra gången. Sjukt seg film, kan icke stava till titeln på filmen så vi kallar det bajs. Bajs filmen vi såg på var en kärleks/drama. Vilket resulterar i att filmen är tjejig till max gränsen typ. Men dock inte som jag tror sex and the city är. För den verkar enbart gay!!!!!!Orkar inte skriva mer om bajs filmen vi såg på så vi hoppar över det. Hoppas vi ska se på en cool killig film om vi nu ska se på film. Sen hoppas jag att om wow fikusarna hänger med in att dom stannar ett tag och inte åker hem dirr efter filmen som jag tror att dom kommer göra eftersom dom förlorar sjukt mycket geek tid framför en låsas värld....... LAME!!! Annars då? Jo det kan nog bli BALI i vinter eller ska man säga nästa vinter? Aja vi säger vinter. Bara en fråga, hur ska man få fram pengar till den resan? Inte haft tur med mitt spelande på sistonde. Sen vet man ju att svenska spel suger bajshåll och att dom riggar allt!!! Alla som vinner miljon summer bor på gotland. Undrar varför? Skulle inte förvåna mig om alla som vunnit är släkt med ägarn eller goda vänner med han!!!


Sen går det ju kasst i fotbollen också. Eller kanske inte kasst, för det gör det för apa if. Två förluster på sina matcher och ingen vinst för det är dom för dåliga för! Det går segt för AIK, två poäng på deras två matcher är dåligt men inte katastrof.. Hoppas på vinst mot gais borta!!! Vi vill se en repris på förra året!!!!


Det var nog allt jag hade att bjuda på för den här gången men jag kommer tillbaks snabbare än ni annar ;)

HElt flIPp

Så vad händer där ute i världen då? Hemma hos mig händer det inte allt för mycket ju nu. Den kort variga våren kunde man ju väntat. Men vad annars? Jo min kärra hårddiska har pajjat, inte ens haft den ett år och alla mina filmer och serier kommer försvinna. Vilket suger, sjukt dålig kvalitet. Borde så en varingstext på förpackningen om det ska vara så här kort livslängd på saker man köper.Så vad kommer hända på lovet som kommer snart? Jo en fuckad resa till Talin. Hoppas på flipp, verkar som att våran egna Henrik Larsson ska knulla en hora. Han har i alla fall skickat ett mejl till henne. Annars då? Ingen aning typppppppp.
Japp det är sjukt soft, hörs va?

Vore det inte ballt?

Har tänkt lite nu under natten och kommit fram till en sak. Hur coolt vore det inte och hyra ett lyx svit på ett riktigt hotel. Ja då menar jag inget som finns i Sverige. Men typ caesars palace, när man väl fått nyckeln så har jag två olika förslag.


Förslag nr.1
Terminator style, det går in på att först sparka in dörren istället för att använda nycklen man fick i receptionen. Sen efter det så har jag tänkt på två olika grejer, antligen börja skjuta sönder hela rummet med real wepons. Då helst en minigun som Arnold Schwarzenegger använder i Terminator. Men det finns ju ett fler tal problem som kommer med det. Kan ju dra några: Hur ska man få med sig den upp? Hur får man tag i en? Vad ska man säga efter man är klar med skjutandet?Förslag nr.2
Rock & Roll style, vilket det går ut på att ha en sjuk fest där. Eftersom jag har tänkt på rock tema så måste ju tv skickas ut från balkongen. Men det går ju inte på Caesars Palace eftersom det ligger i Vegas. Men som tur är har jag tänkt ut det också. Man kan ju hämta en bardyxa och hugga sönder rutan eller chansa på att rutan går sönder efter man slängt tv'n några gånger i rutan. Sen finns det ju inga regler alls på riktiga rock fester. Det ska i alla fall se ut som en bomb nedslag.Kom på en till i hallt skrivande och orkar inte scrolla upp så skriver det här istället.Förslag nr.3
Karate style, man använder allt som finns inne i sviten som hjälpmedel till sin karate träning. Bara att karate sparka sönder speglarna och toan. Rycka den handfatet och sen kasta skiten på toan. Det ska se ut som alla föremål försökt attakerat dig och du blivit tvungen att försvara dig. Behöver ju inte vara just karate men skönast är ju att karate kicka folk.Tryck på bilden (Tom) för att se nya klipp d= ]
Karatespark

Japp det kommer som en fet jävla karatespark i skrevet på er. Skiter i att skriva ett inlägg om Henrik:P Orkar inte bli hotad av arga läsare. Visa tål inte sanningen ;)

Henrik Larsson

Nästa inlägg ska enbart handla om Henrik Larsson!! Eftersom när hans namn syns så blir det bra tydligen :S

Vågar du läsa detta verkligen?

Lova dennis att jag skulle blogga mer, så nu tar jag mig i kragen och ska skriva ett monster inlägg. Så han har något att läsa ett tag. Det är ju klart att henke också får läsa eftersom han inte gör något vettigt på dagarna. Men vad är det jag ska skriva om? Ja du det får du allt se lite längre ner, först ska vi se till att ni blir lite små trötta innan själva introt är slut ;););) Äääh orkar inte skriva nå längre intro nu, så nu börjar mitt inlägg :D


Kommer en lång lista på saker som är sjukt onödigt. Lika onödigt som att veta att hitler var en säng vätare!

Vi kan ju börja med Svenska B. Vem fan bryr sig om runskrift? Är det bara jag eller tycker ni också det är rätt bögit att gå runt med torshammare runt halsen? Jag gör det, sjukt bögit... Sen vad mer är onödigt inom Svenska B, jo all fucking historia. Varför inte lägg ner tid på läsa och skriva?

Sen religonen i skolan är ju ganska onödig också. Fan bryr sig om vem som vi tror skrev bibeln? Själv tror jag att det var en sjukt tråkig person som la ner så mycket tid på att skriva världens tråkigaste bok. Ett tips är att lägga in lite historia och sen försöka lära ut lite mer nyttig religon. Som varför alla muslimer blir arga när någon 13åring dryg dansk tycker det vore en cool ide att rita av alla eller mohamed (Stavning, vem bryr sig?) Säger bara en sak ingen religon mycket mindre krig.

Sen har vi ju matte'n som är sjuk onödig. Vist det skiljer sig lite i från den man hade i 9an. Men fan heller är det så mycket så man måste läsa om en hel jävla bok. Det är ju bull shit!!!

Så nu hoppar vi till SJ! När snön kommer så är det tvär stopp på alla tåg som ska röra sig. Spelar ingen roll att det snöar varje år i Sverige. Det börjar bli lite som en tradition nu. Påminner lite om lucia. Fast tåg stoppen fortsätter långt efter lucia. Sen får vi inte glömma VL. Är som taxi chafförerna i Paris. Oh shit va coolt det sönar, oj vad halt det blev. Sen sitter buss fan i en snövall eller i en lyktstolpe. Ja och sen sitter dom där ett bra tag.

Vad har vi mer att gnälla på? Svenska rättsystemet, regeringen, försvarsmakten.. Kommer säker på mer under tiden jag skriver.

Så vi börjar i tur Svenska rättsystemet. Alla som är lite insatta vet ju att det är ett skämt. Eftersom det fortfarande går pedofiler och våldtäks män på gatorna. En kula i panan på dem löser många problem, framför allt hos offren. Sen skulle allt fler känna sig säkra. Men efterom vi är med i EU så får vi ju inte ha dödsstraff (LAME). Så är kemisk kastering en annan lösning + en hemsida där alla sexbrottslingar ska läggas ut så det är lätt för arbetsgivarna kan gå in och kolla så man slipper läsa på dvs kvällstidningar att en dömd pedofil lyckats få jobb på ett dagis. Sen ska ju inte poliser ha frikort från fängelse eller eventuellt straff.

Regeringen står på tur nu. Finns det inget parti i riksdagen som vill införa kemisk kastering på sexbrottslingar? Tycker att något skulle nappa på det. Tror det partiet skulle få markant fler röster med det som vallöfte. Sen om dom skulle hålla på all skit dom slänger ut sig så vore det ju ännu bättre.

Varför har vi en arme om det ända den används till är för levande måltavlor till massa talibaner? Varför inte bygga upp en stor arme och ta över Norge till och börja med sen vandra vidare till Danmark? Tror dessa länder skulle vara lättare att gilla om dom tillhörde Sverige. Sen skulle vi vinna på det också. Eftersom Norge har olja så kommer vi klara finanskrisen bättre + det skulle gå mycket bättre för oss i kommande vinter OS. Sen har vi Danmark, skulle vara lättare att gilla skåne när man han ett värre pack längre ner i landet då. Sen så hade det underlättat för oss i EM och WM. Bygg upp en arme och visa vilka vi är!!!

Kom på en till ska. Reklam, finns ju fan inget värre. Så fort reklamen börjar så tappar man intresset för det man kollar på.

Sen SvFF! Vad är det för rövhåll som styr den svenska fotbollen? Om dom tror att det kommer mer folk på en match som börjar klockan 15:00 på en söndag än på den fre - lördag klockan 19:00 så har dom fel. Gnäll inte på att det kommer bli oroligt runt matcherna för det blir det vilket fall. Bit inte den hand som föder er SvFF!!

Sen FRA och Ipred. Hur stor är den chansen att någon kamel fössare ska mejla till någon betong hålla i Sverige att snart jävla smäller det en fet jävla bomb i den svenska bassen i Afghanistan? Har ingen koll på det men tror att den chansen är rätt så liten. Den ända anledningen till att dom ville ha det som det nu är för Sverige vill så gärna vara som USA. Eftersom polisen får använda över våld, regeringen ljuger folket rakt upp i ansiktet så är det det ju inte så mycket som skiljer dessa två länder. Det ända som skulle kunna hämtas från USA är ju dödsstraff!!!

Tror att det var klart nu. Hoppas du gillar att läsa det här dennis :)Danmark

Spikat säger jag bara, planerna för påsklovet är så gott som klara. Blir Danmark 5 dagar. Självklart hoppas jag om att det inte blir ett tåg ner, i värsta fall nattåg. Vill ju ha en road trip ner, men verkar inte bli så. Eftersom henke vill åka tåg ner... It suck's big time!!!


Sen köpte vi ju korv av Betongen idag. Softa där ett tag. Verkar vara en skön chef han har där också. Skojig snubbe tbh.. Ska till Betongen igen nästa måndag. Det är soft att chilla på ok/q8 ;)

Varför?

Så nu är det söndag igen, sista lov dagen för typ alla. Det är soft som fan. Hoppas på att mina fucking pengar kommer imn så man kan spela poker igen ;) Softa med dennis i fredags, innan hade jag vart på laan, vilket är jobbigt eftersom man bara kan powernapa inte sova. Som nästan alla gör, kul lan lixom. Aja Betongen kommer runt 15:00 så vi softar kvar lite hos sebbe. Enbart sovit några få timmar under nattens gång men vad gör det lixom. Sen så skulle man fixa lite snus åt jappe som inte har åldern inne. Jobbigt för han men det är lugnt, han fyller ju om några dagar. Sen då? Vad hände? Jo vi hade tänkt oss dra på någon fest som någon skulle ha. Men vi sket i den för att kolla på snatch ist. Tror vi gjorde det rätta beslutet trots allt, förutom att horfilmen fryslaggar i mitten av filmen. Sen testar man alla andra olika program jag har för att video uppspelning. Men dok så funkar inget, vilket leder till dennis APgarv.... Byter till hangover som är grym!!!! Ni som inte gillar den hoppa från något högt.. Den filmen kan man se många gånger. Dagen efter softa vi innan Betongen skulle ta och åka hem. As kul tåget kom inte så han vänta ca 1h på ersättnings bussen som aldrig kom ;) Lagom arg han var ;) Till slut kom han mamma och hämta han


Lagom soft dom så råna EPT i natt. Finns bara en sak att säga om det, snabba cash

Over and Out

Herregud det regnar pungslag!!!

Nu kommer en update vad som hänt dom senaste dagarn. I tisdags var det dags för sömn utredning i Uppsala, skulle vara där till halv 9. Kom ungefär då med, sjuk tajming :S Väl där inne så blev jag visad till mitt rum och sen fick jag en dröss med papper som jag skulle fylla i. Samma svar på alla kändes det som men men. Det tog ungeför en timme, gick ut för att kolla om det fanns några fler här. Träffa en lustig jävel måste jag säga. Fråga om knäckebrödet var till frukosten eller om man fick ta en sådan. Kanske lite efter hängd vem vet? Sen hängde dom på mig en jävla massa grejer, efter det så var det en lång tid innan man lyckades somna. Kolla på tv'n som fanns där men till min stora besvikelse så fanns det bara 1, 2, kunskapkanalen, 4, 6 och 24. Det sög big time, tur att det gick film på tv'n och ett dubbel avsnitt av scrubs och sen HIMYM!!! Efter det läste jag aftonbladet och en as skön bok jag fått av min mamma. Det tog mig ca 3 h innan jag somna, det betyder att jag läste i ca 3 h ;) Blir väckt av dem vid 10:00, sen kommer dom och sticker en fet jävla nål jävel i armen. Helt sjukt va klar man blev i skallen efter det :P Sen väntar en torr och smaklös frukost.. Får prata med doktorn sen åka hem..


Väl hemma så var det dags för mat. Berätta hur det var och så och lita annat. Sen var det dags att förbereda sig inför wille's party ;) Snackar med Leo, Hassan, Ranta, Jeppe och Betongen allt möjligt. Blir tvugen att ta med en data för jag är procool.. Sen myta ju Kukhassan när han sa att han inte kunde hämta mig och Leo som fick gå med snö över axlarna för att komma till henke..... Blir så jävla trött på det. Men men tur att man kollat på Bear grills på hur man ska göra. Möte upp Adam på centralen som inte fått tag i Max som sagt att han hade snackat med Adam och allt var lungt. Till det säger vi bara härlig myt (Y) Väl hos henke fick man sig en rejäl överraskning när Tom hade den fulaste frillan genom tiderna!!! Både sne och ojämn, det var sick.

Sjuk ful frilla!!!
Efter vi kommit så kom Dennis det blev ös dirr, ni som inte vet hur det är att festa med betong barn borde testa det snabbast möjligt. Efter kanske 45 - 60 min så ska alla förutom jag betongen och hassan ut för att puffa på lite, då passar det bra för en lite rakning på hassan. Bara att göra en helikopterplatta tog ca 40 min. I alla fall kändes det som det. Sen så kommer alla andra in och henkes bror. Som bara kollar på sitt lilla retard till lillebror. Lägger ett kommentar till rakning. Sen efter det så Leo och vill slutföra rakningen på den gleshåriga personen :P Märker snabbt att han har en vana att raka får eller lamm!!1 Men efter ett tag så ska Max raka henke och vill skoja till det och tar bort mumstycket och själv vet jag inte om han fick bort något men i alla fall flyger henke upp ur stolen och lackar lite smått och säger till att leo får forsätta raka. Vilket man kan i fråga sätta efter som killen har problem att sitta på en stol :P Men men leo forsätter med rakningen och jag sätter mig och snackar med henke. Som var sjukt sur : ] Smart som jag är så kommer jag på henkes comback, han ska fråga max om han tryckte någon på tåget : D Damn vilket resultat det blev av det, Max flyger typ upp ur stolen och drar något halv lame liknelse om att det var lika troligt att sätta någon utomlands som på ett tåg:P Sen fick inte henke fråga nå mer för om han gjorde det så skulle det bli tofflan. Och det blev det sen så var det slut på det roliga.

Visa ska inte röka och dricka. Dom flippar ;) Sen så forsatte festen fast med 2 personer mindre. Efter ett tag så kom wille och ron. Japp dom var sjukt sega, men tårtan som dom andra hade bakat smaka rätt så bra. Synd att någon person passa på att äta upp alla pepparkakor och mandariner på tårtan medans henke öppna åt wille och ron. Efter tårtan gick det enbart utför!!! Wille hade tydligen lärt sig ett nytt party trick som gick ut att slå alla killar mellan benen!! Vist det var kul som fan när han slog dom andra men fan vad ont det gjorde när man själv blev träffad!! Kändes ungefär som när som D-Day. Det var helt sick, slagen bara regna!!

Det var nog allt som var nämn värt än så länge. Har bara en fråga om hur det gick för henke, fick han komma till eller? Kommer en update om det senare när jag fått lite info om det, men än så länge var det allt från mig.....

Kommer en film med lite smått och gott från kvällen. Men medans ni väntar så kan ni kolla på mina andra filmer :

Over and fucking out!!!!

ROAD TRIP = POWER DRIFT

Yes motherfucker det är sant vi åkte iväg i stormen. Inte så farligt måste jag ändå säga. Luktar lite myt om att det skulle vara en klass 1 varning. Men iaf först ringde Max mamma och berätta för Max att det hade vart klass 1 varning. Sen efter det ringde min mamma... Blev ett jävla tjutande ett tag men sen efter vi hämtat betongen i förorten så bar det iväg mot äventyren. Men vad är en Road trip utan 2 loosers fram i bilen. Max var en usel jävla kartläsare och Henke lyssna inte på vad dennis och jag hade och säga om vägen!!! Ja vi körde fel efter 5-8 min... Så blev resten av resan ditt också. Vi var till och med tillbaks mot Västerås, men det var bara därför den vägen gick åt vås hållet ;) Vad mer då? Rätt så kul när Max skulle hjälpa henke med att tanka bilen när han spruta ner han med besin... Var både kul och det lukta gott i bilen (Y) Just ja frukosten blev på 7eleven. Men efter vi åkt ett tag och ska svänga in på en lite mindre väg så sker det bästa på hela resan. Vi drifta!!!!! Fettaste Power Driften som världen någonsin skådat.


Den Driften som våran chaufför fick till påminner om detta klippAlla blev as glad för lite motorvägs underhållning förutom betongen som lacka ur!! Och skulle slå till henke :P Vilket var kul i sig. Sen så kom jag på ett rolig citat från henke från söndags när vi basta:"Värsta som finns är när pungen är större än kuken". Men nu hoppar vi tillbaks till våran Road Trip. Dennis blev bara mer och mer arg på henke, i visa kurvor var han till och med säker på att vi skulle hamna i diket ;) Vilket vi slapp, men vi träffa några snövallar när vi skulle sladda in på olika ställen. Vilket jag tyckte var skit kul!!! Tyckte nog alla andra som satt i bilen också. Kanske ska berätta vad vi körde för bil också. Vi åkte i henkes moster. Om ni vill köpa en sån bil så kommer det bli svårt, finns bara ett monster till bil och det är henkes. Hittar inte på det, det är äkta fakta! Vad hände mer då? Jo jag och betongen rocka loss. Men eftersom Max suger på att vara kartläsare så tog det nästan en timme extra att åka till vingåker. Efter vi åkt en jävla massa mil så såg vi "Vingåker outlet 500m", tänkte man bara YEES. Men efter några kilometer så insåg vi att det var myt!!! Och resan blev rätt jobbig utan våran Road mix också! Men efter nån mil eller 2 så var vi framme. AWESOME!!! Första målet var att hitta en kostym till vårat betong barn som aldrig burit en kostym. Tror knappt han sett en kostym Irl.. Men eftersom jag är grym så var det inte allt försvårt att hitta det han ska bära på studenten. Sen var det dags att hitta en skjorta som skulle passa till det. Lite svårare men snart var även det hittat. Sen slips fan som man tog fram ville han inte ha. Ingen student utan slips! Ska nog också åka ditt och köpa mig en kostym snart, finns en del att välja mellan där ;)
Hassan hitta en del skjortor som han köpte och lite annat smått och gott. Muppen Max sprang runt som en yr höna. Men även han hittat det han sökte alltså ett bälte!!!

Efter alla hittat det dom sökte så var det dags att äta!!! Finns bara ett ställe som duger och det är dallasgrillen i vingåker. Dom har ett riktigt monster till kebabtalrik där. Efter alla ätit klart så var det bara hem som var planerat. Trött som man var efter man inte fått sova något på natten så somna man efter ett tag men inte fick man göra det eftersom fanns små särbarn i bilen med! Finns bara en sak och säga till dem, payback is a bitch!!! Får se vad som jag kommer på! Men något ska jag allt hitta på.

Vad mer jo just ja på onsdag ska det bli en rejäl fylla. Dags att fira vår willepillemegasnopp. Men mer om det kommer senare!!


Over and out

RSS 2.0