Innelistan~~~~

Det är inne listan för dom månaderna som är kvar av detta år!


  1. Allmänna IdrottsKlubben AIK, spelarna spelar med grym inspiration!
  2. Som nummer två måste jag säga spotify!!
  3. Asher Roth - I Love Collage
  4. Inte för att jag är ett Barca fan men Barcelona spelar en fantastisk fotboll just nu!
  5. Utlandsresor helt klart, Svenska hösten/vintern suger bajshåll!!
  6. Att alla underbara serier har börjat igen som tex How i met your mother, The big bang theory, Gossip girl och Two and a half man.
  7. Vinterjacka ;);) Hänger ihop med utlandsresor.
  8. Glödlampor, i dessa mörka dagar så är det ett måste.
  9. Champions League när det drar igång på riktigt. Grupp spelet är inte så intressant
  10. Sist och som igentligen inte ska vara med men kan inte låta bli att skriva om det är att DIF spelar så fruktans värt dåligt. Hoppas verkligen att det håller i sig.


Där har ni listan för dom tre månaderna som är kvar detta år! MVH CaptainPettersson
Okej kanske hade fel...

Idag var det en riktigt bra dag! AIK vann över lillebror med 2-0 och är tillbaks i serieledning igen. Sen så lyckades jag vinna på lången (ÄNTLIGEN) och sen vann jag på pokern också. Så kanske hade lite fel med att det var korrupt. På söndag möter AIK ellos borta, inte lätt det men grabbarna kan klara det, Bojan kommer saknas eftersom domaren hitta ett gult kort som han ville visa i en tveksam närkamp i dagens match..

UNDERBART ATT VARA GNAGARE!!!!!!

Skönt med en viktig derby seger ikväll inte för att Aporna bjöd upp till särskilt bra motstånd utan för att ta serie ledningen! Hela laget spela riktigt bra. Inte många fel passningar. Synd att inte obolo fick nätta något i matchen!

Hej då lillebror!!!

Ikväll så kommer AIK spela ut lillebror. Norra kommer förmodligen sjunga ut en tomt söder. Efter kvällens vinst så kommer vi gå upp i serie ledning igen! Upp i topp igen! Får hoppas på att norra verkligen har nått speciellt avskeds tifo till lillebror. Ett tidigt mål skulle verkligen sitta fint så spelarna i dif känner en väldigt stor press, för då kommer deras misstag. Det har vi sett ett bra tag nu! Själv tror jag att matchen slutar 3-1. Sen om dif har någon publik så kommer nog inte efterspelet vara det roligaste för polisen. Men men det återstår att se. KOM IGEN GNAGET!!!!

Svenskaspel och lite annat tror jag..

Hoppas det inte bara är jag som tycker att det känns som att man spelar mot en data på svenskaspel? Tex när man spelar poker, alltid är det någon som synar när man bluffar eller så har dom ett högre par. Skulle inte förvåna mig om det är ett korrupt spelsystem. Annars är det väl en jävla massa idioter som som synar än på en massa skit händer. Och det är ju bara pokern sen finns det ju massa andra live spel man kan spela på deras hemsida. Tills någon kommer med ett bevis att man spelar mot andra personer så anser jag att svenskaspel är en korrupt spel monopol. Men nog om just "gambling". Imorgon ska vårt svartgula lag sparka ut Stockholms pesten apa if från allsvenskan. Sen upp i serieledning igen där vi hör hemma och fortsätta kriga!

Fanns lite tid för det här också...

Blev väl mer eller mindre tvingad till att skaffa blogg, känns kul... Den kommer handla om allt och ingenting. För hoppnings vis blir det skit kasst. Kommer skriva mycket om saker som inte är intressant så alla vet det innan dom börjar följa bloggen. Stavningen i min blogg kommer inte vara det intressant för mig så det kan vara både särskrivet och helt fel stavat. Myt och hejah just ja, ranta banga va?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0