Road trip

Kommer en summering om våran road trip igår. Dom som var med var ju självklart dream team! Dom andra som hade möjligheten "kunde inte" eftersom dom inte hade något annat att göra. Lame i know, men men dagen innan snacka vi lite om när vi skulle åka och så henke som är en självklar medlem i dream team sa att vi skulle åka 09:59 och jag och Dennis skulle stå ute vid 09:58:59. Sen så börja mupp fan att dryga och lite mer sånt sen var det inget mer med det. Dennis det lilla betong barnet skulle sova kvar hos mig och jag kom på den grymmaste iden för kvällen att inte sova eftersom att vi skulle åka så tidigt. Kolla på lite avsnitt av 08 talk på svenskafans.com. Nog det bästa programmet som finns. Men när klockan var tjugo i 9 så skulle jag hoppa in i duschen för jag ville komma försenat så hör jag mobilen ringa och jag skriker till Dennis att svara. Står där i duschen rätt trött och sen när jag kommer ut lite piggare, så frågar jag Dennis vem det var och vad han eller hon ville. Dennis som alla vet är ett betong barn svar något i stil: abu len det var den där bleka jäveln, han kommer komma fett sent len. Jag drog till nått med asdasdas och Dennis börja skratta ;)


Sen efter att ha väntat i typ 20 min så kom dom till slut. Henke drog fetaste myten och sa att han skulle köra lugnt. -.- Alla som har åkt med Henke vet att han ligger och nosar andra bilar i röven när det är 70. Men jag tyckte det var kul, satte nytt rekord med hans lilla blåa polo. 170km/h kom vi upp i och bilen skaka som en gigantisk jätte dildo. Lite läskigt var det (INTE). Vi åkte in till sala för att köpa frukost och dom hade inge gott så fick köpa en gammal macka som gav mig sköna magsmärtor. Men vi rulla vidare om fort gick det. Våran snitt hastighet låg väl på en 120 - 130 km/h. Just ja, kanske ska berätta vilka som var med, det var ju självklart jag!!! Dennis Henrik och William. Vi är Dream Team och om ni vill eller försöker ta vårat namn så kommer ni få stryk!! Bara så att ni vet det. Sen när vi väl kom fram till affärerna som Henrik och wille skulle handla i så kom det fram en ny sida av Henrik. Det var en sida jag bara sett i mina galnaste mardrömmar. Det var som om alla 5 fjollorna i fab 5 i han. Ni som inte fattar det sök hjälp! Det var jobbigt, han bara sprang runt och kolla på kläder... Vi var där minst i 2 timmar. Och jag var så sjukt skit nödig. Fick hålla mig i 3-4 timmar innan jag fick skita och det gjorde ont. Vi hann till och med käka innan vi kom fram till Falun innan jag fick skita. Sen efter det så var jag som en helt ny person :) Jag var riktigt glad då. Det ända som fattades var att få spela på lite korrupta maskiner som konstigt nog inte har kommit upp till bönderna uppåt i landet.. Mycket läskigt må jag säga och det var nog inte det värsta heller. Jag berätta ju att vi han käka innan jag fick skita. Men på det stället vi stanna för att käka och få Dennis att hålla käften så jobba det en jävla norrlänning.. Alla bara WHAT FUCK!?!?!?!?!?!?!?! En svensk som ska sköta vårat käk? Vi stod där och tveka lite men eftersom att Dennis hade fått till en bra stämma i gnället och det ville vi inte höra på så vi stanna där och käka och fick vänta ungefär 30 min på den sega muppen...


Efter allt som jag berätta så drog vi till Borlänge för att kolla läget där. Det var inte så man blev imponerad direkt. Men dom hade ett par wangst's som gled runt i militär brallor och en för kort jacka. Mycket fult måste jag säga, dom borde vara med i stilakuten eller något dylikt. Sen där hitta ju wille en till scorett butik. Ja han verkar tända på skor. Där stanna vi väl i 20 min. Innan han till slut hitta ett par som han tveka lite för att köpa men gjorde det till slut. Vi hade vart på 3 olika scorett butiker som har samma skor på alla och han hittar ett par i den sista butiken. Ja ni frågar er säker vad iq på denna grabb har och det vet jag inte men han har klarat av grundskolan och går sitt 3 år på gymnasiet. Men men han ingår i Dream Team för han är ett monster ;) bla bla inge spelmaskiner där heller lökigt ställe annars. Men fjortisar hade dom och korrupta trisslotter så klart!!!!


Efter Henrik och jag köpt och skrapat och förlorat på alla lotter vi köpt så bestämde vi oss för att nu var det tags att vända hem. Det tyckte jag var en bra ide till jag somna och Horan Henrik Larsson väckte mig på ett otäck sätt. Jag hade riktigt ont ett tag med det släppte med tiden. Nu är jag fullt återställd. Och jag somna om och efter ett tag så väcker Henrik mig på ett mycket bättre sätt och frågar om vi ska dela på en pizza och jag skulle säga till innan vi kom fram till Säter, som stället hette. Men jag var fortfarande lite arg på Henrik och sa att jag inte ville ha:P Lauring, så vi fortsatte vår färd mot civilnationen. Men innan vi han ditt så skulle henke käka på någon grill och innan vi hann ditt så fick Dennis på en brud! Som var en 8:a typ maybe en 9a men det återstår att se. Henrik köpte en hamburgar meny som verkade vara god med jag orka inte stå ute och vänta så jag sket i den jäveln och gick in och satte mig med William och Dennis. Sen fick alla käka i från Henrik's pommes :D Det uppskaddes av alla förutom Henrik. Sen börja Dennis wajjna om att han ville ha godis, men sen när vi körde upp på parkeringen så ville han inte så Henrik sucka och vi åkte hem. Jag somna och vakna lite innan vi var hemma hos mig och små prata lite med dom i 2 min sen hoppa jag av och sa hej då och tacka Henrik för att inte kört ihjäl oss.Det kommer vi göra om så se upp för en blå liten polo men 4 Dram Team medlemar i ;) För vi saktar inte ner!!!!

Over and out suckers

Aftonbladet gör det igen!!!

Tydligen så är det helt okej om man håller på med någon sport som man är bra eller känd i så är det okej att slåss. I alla fall enligt aftonbladets sport stab. I visa fall kan man läsa hur spelare eller hela laget skämmer ut sig. Men inte i visa fall, då ska dom näst intill hyllas. Det räcker inte med att skriva en artikel om det hela, man måste ju hjälp till med länk och allt för att göra det så lätt som möjligt för läsarna att hitta till filmen om det finns en. Står inget om hur illa han uppträder eller att han ska uppföra sig proffsigt, vilket är konstigt?! I detta fall så var det en sjufaldig världsmästren i enduro som fick rätten att klippa till en konkurrent. Världsmästaren  hade tydligen blivit påkörd, men frågan är ju fortfarande rätt att slå till han? Och på det aftonbladet skriver det hela. Dom verkar inte vara så skeptiska till att han slog till motståndarna... Men om det skulle vart under ett derby och en AIK spelare hade slagit till någon dif spelare efter en oschysst duell dom haft. Då hade dom skrivit annat..

Som t.ex. när AIK läktarna "Skämde ut sig" under ett derby mot bajen, när klacken kastar in föremål på planen. Men det är inte det som är den stora snackisen utan när Bojan Djordjic går ut efter matchen och tackar klacken! Helt rätt att av aftonbladet först att kritisera vad som hade på läktarna, men inte vad Bojan Djordjic gör. Klart han inte tackar dom supportrar som kastar in föremål på planen utan dom som sjunger och hjälper fram dom som sjöng och heja på AIK hela matchen. Men tydligen så har man inte den nivån att tänka med om man jobbar som sport journalist på aftonbladet.


Men nu skiter vi i vad aftonbladet har skrivit och vänder blickarna mot guld striden! Det kommer avgöras i Göteborg om nu inte Halmstad lyckas vinna, men det ska mycket till för det. Dom har ju inte vunnit mot dom på 9 år när dom gästat Göteborg. Alla supportrar till AIK vill ju se AIK vinna SM-guldet men som det ligger till så är det bara en liten del av alla AIK'are som får den möjligheten. AIK har Örgryte att vänta, kommer bli en viktig match. Så det gäller att spelarna är vakna och pigga! För vinner vi inte den så måste AIK vinna borta mot ifk borta. Där ifk är otroligt starka. På sin så kallade " Nygamla " arena.. Vist namnet låter ju piss och laget som ifk kommer ställa upp med är ett äckligt gäng! Men hoppas på att dom två sista matcherna blir två vinster, så tar AIK hem guldet till Stockholm!

Drömmar om GULD!!!!!

Vill även lyfta fram en vis spelare i AIK. Kenny Peavey för hans mål mot bajen. Tack för att våra drömmar fortfarande finns!!! 
Aftonbladet kör med dubbelmoral!!

Skönt att Sveriges största nyhets tidning kör med dubbelmoral (Y) När det är så kallat "Skandal derby" i Stockholm eller när något av Stockholms lagen är på färd genom Sverige för att möta andra lag och det skulle uppstå något man kan sälja löpsedlar på. Då kan man vara säker på att aftonbladet är först med den nyheten. Men när det är hockey slagsmål så hjälper aftonbladet till med att visa upp det, men länk och allt. Förstår inte riktigt skillnaden mellan två firmor som gör upp eller två hockey spelare? Vist ingen domare som står och bedömer när det är dags att sluta slåss. Men i mina ögon ska rubriken vara samma sak på ett hockey slagsmål som när när det är derby. Alltså SKANDAL men riktigt feta bokstäver!!!! För det är ju inte okej att slåss om man håller på ett lag men om man spelar hockey så är det mer än okej! Kanske kan få en bonus om man har tur sen så hjälper aftonbladet till med att visa upp det hela!!!


Ni gör oss inte förvånade längre!

Viktigt motherfucker!!!!!!!!!!

Jag och Börje har pratat lite om vad som ska ske inför nästa sommar. Vet ni alla no lifers vill så klart veta vad som kommer ske. Och det ska ni få veta också, snart ska bara skriva lite mer grymt onödiga saker som ni förhoppnings vis kommer skära er efter ni läst;) Men men, i alla fall bestämt oss för att åka till USA när vi är 21 så vi kan spela och testa lite ute ställen där också. Men Börje skulle åka till fjoll lande Frankrike och spela på något skönt casino och vinna en härlig summa med pengar och bjuda med mig och berra. Life is good typ, när börje står för resan :) Sen en viktig sak det börjar växa kanin öron på Max nu :O Scary i know. Men men vet inte riktigt mer jag kan skriva om, kanske att Berra kommer på onsdag :) Vi ska gibba fifa som fan!!! Han kommer få pisk som fan för att jag är PRO hoppas Börje kommer också så ska han smaka!;)
Nu ska ni få veta vad vi kom fram till vart vi skulle åka.Vi har inte bestämt oss än :D Lauring

Kommer en liten lista

En liten musik lista som inte blir längre. Men 5 mycket bra låtar. Lite för varje smak.
  1. http://www.youtube.com/watch?v=BmnawVPOliw
  2. http://www.youtube.com/watch?v=rqai8e0MF9Q
  3. http://www.youtube.com/watch?v=a7eyQ8Y0Z80
  4. http://www.youtube.com/watch?v=WSWrepLjTKc&feature=rec-HM-fresh+div
  5. http://www.youtube.com/watch?v=OgKZ0teW62kBlev ju inte bättre!!

Rubriken har ingenting med vad jag ska skriva här ;) Vi bara att litee nytt folk ska hitta hit. Nu blir det lite snack om vilka serier man ska kolla på och som nr 1 är det inte skit programet HEROS! Fan är det för skit? Inget som jag slösar bort min grymt sköna tid på. Men how i met your mother, som en stark etta, sen blir det nog gossip girl, the The Big Bang Theory, two and a half men. Det är dom jag följer och det borde ni också göra. Och inte slösa bort tid på HEROS!!! Om jag skulle vart diktator skulle jag satt upp min lista som ett måste och förbjuda HEROS. Vore lite kul, men sen har vi house som också är bra. Men dom serierna som jag har kollat klart på är HIMYM, GG, TBBT och TAAHM. Som nytt projekt ska jag kolla klart på prison break vilket går framåt. Nämligen snart klart med säsong 1 och det gick snabbt. Sen har jag The OC att kolla på också. Så jag har serier så det räcker ett tag. Men nog pratat om serier? Jo för nog faktist vara det, men inte alla som har fått lov redan och JA jag har det ;) Se vad ni får mig att göra. Massa jävla smilyisar usch fy fan!! Ska nog börja snickra på en liten lista igen... Men det börjar bli dax att packa väskorna, ni som är efter eller bara sega och inte läst det tidigare att jag, berra och rabban ska glida. Om det skulle vart facebook skulle jag gillat det!!! Glömde ju nämna att skit laget dif inte ens kunde vinna mot häcken.. Vilket jävla lag med soper :) Men men vad ska man förväntas av dom liksom...


Var allt för denna gång Over and out eran CAP

Kom som en chock!!!

Herregud kan inte förstå att det händer......... JAG SKA BLI PAPPA!!!!!!!!!!!!!! :S:S:S

Nu ska ni få veta vad dennis ragg berätta!!!!

Alla som vill veta vad hon sa till dennis ska kommentera ett bra argument varför jag ska berätta det!

Vilket jävla daG!!!

Idag hade Malmö match mot IFK äckelborg och själv klart så förlorar Malmö!!! Jävla gröt halsar! 6 vunna matcher nu innan uppehållet och lyckas inte ens göra 1 mål på soporna från götet! Hade vart så klart om dom hade förlorat! Då hade guldet i stort sätt vart säkrat för vår del, men verkar det som att man måste ta sig ner till götet för att se AIK kriga till sig det. Kommer vara ett självmord nästan för inte bara äckliga snorungar som försöker vara huliganer utan och riktiga huliganer som dom också har, eller inhyrda krogvakter och dylikt. Sen har vi ju polisen som också vill vara med och leka. Övervåld får man ju vara bered i från polisen om man har på sig något som symboliserar att man är AIK'are.. Men men vill se AIK vinna guld så blir nog att man får ta och åka ner till Sveriges skit hålla nr 1; Göteborg.


HATA ALLA!!! HATA GÖTEBORG!!!
Äntligen tänker ni!

Så nu har jag tagit mig i kragen och ska summera gården. Hela börja med att man skulle in till skolan vid ett för ett möte som vara högst i 10 min. Sen hem för att ta det lugnt i ett par timmar som senare blev mer än det. Var nog hem runt 2, halv 3 tror jag. Men det är inte så relevant. Blev att chilla vid datan sen film. Kolla på Public enemy, den var okej. Dom hade ju en del sköna eld strider i mellan varandra. Skönt att se en ny film som inte är värsta budget rullen. Tummen upp för det. Men efter det snacka jag lite med Max när han väl satt vid datan. Hans Främmande tog ju upp mesta delen av han tid. Efter det så var det tags att hoppa in i duschen för man vill ju inte lukta usch när det är Max stora dag. Sen efter det var klart så blev det att vänta i säkert 1 ½ timme för att Nicklas skulle komma så fick dra wax't snabbt genom håret men blev hyfsat nöjd. Vilket var rätt så bra för vädret var ju skit så. Sen barr det iväg till Västerås för att möta upp alla andra som var lite snabbare än oss. Hade fått ett par irriterande samtal i från Dennis att vi tog en jävla tid på oss. Men men som ord språket lyder; Fint kommer sent ;) Han i kapp dom precis utanför Konrad, sebbe var redan full. Toppen tänkte jag och ställde mig i kön för att få komma in till lite värme som behövdes efter 5 min vandring. Väl inne så börja sebbe dricka mer öl. Inget förstånd för hut mycket han klarar av, ni får veta senare hur det gick för han. Just ja, 2 matte fattades eller 3 men den tredje ville nog inte ens med, det kanske ingen av dom ville förresten men FUCK dem. Jag och Dennis drog varsin sjukt äcklig shot, Max tog en P2, resten drack nog öl förutom Nicklas han drack cola(hihihihi). Så höll väl kvällen på ungefär hela tiden fast jag och Dennis byte shot'n mot P2 och red bull vodka. Spela lite black jack som jag trodde jag skulle få grymt mycket pisk av men så blev det inte, trippla upp min insatts så jag var nöjd med det var nog inte deal'rn. Dennis fixa ett ragg åt Ranta vilket var skapligt otippat från båda hållen. Att han snacka med henne, fast han vela ju ett tag men till slut växte bollarna hos grabben vilket sluta med att hon fick en gratis drink och han fick snacka med en tjej. Kort där tid efter han Tom fixat ett ragg till Dennis som sluta ungefär som Ranta's fall om jag inte minns fel. Dennis ogilla bruden efter han hade fått reda på en speciell detalj. Kommer inte berätta det för deras säkerhet och för att jag inte vill förlora läsare ;) Ni som tror att hon hade snopp, ni kan ju faktiskt ha rätt. Men långt innan detta hände att Tobias och sebbe lyckas skrämma iväg ett par tjejer. Dom hade sagt något i stilen: Nej det är fullt här, men kom tillbaks senare. Lite störande men ändå rätt så iskallt av dom, det är nog inte så många tjejer som blir nekade sittplats:P Sen hoppar vi fram igen Max som fyllde år skulle ju självklart också få sig ett ragg och det fick han med. Men det ända var att hans barndoms kompis Peter som dom flesta av oss känner snodde han ragg, när han skulle köpa mer alkohol. Så han fick sig inge mer än det. Men nu är det tags att berätta vad som hände med sebbe. Jo han hade däckat inne på krogen (Y) hade tidigare under kvällen ett par upprepade gånger sagt till han att ta det lite lugnt med drickan. Men sebbe sega hjärna + alkohol som är ett under att den fortfarande funkar fattade inte den uppmaningen och fortsatte dricka i samma takt. Men tillsluta fatta kroppen av det blev lite för mycket så den sa tack och god natt. Och ni som inte fattar vad det innebär är att han däcka!!! KO, GAME OVER!!!! Det var kvällen i stora dragg. Orkar inte gå in på annat förutom att grisen hota med fylle cell för sebbe's del, vilket hade vart sjukt kul att se han vakna upp där nästa dag. Men han kom hem i ett stycke.


Kul att ha Berra tillbaks i blogg världen igen, efter han uppehåll som han hade.. Lova att läsa han också.


I morgon eller senare ikväll kommer en ny lista av mig! Glöm inte att kika in igen!

Over and out eran Captain;)

Gårdagen~~~

Orkar inte skriva om gårdagen. Den sluta för tidigt i alla fall. HAHAHAH jag bara myta. lauring

Jävlar vilket (G)ös!!!!

Imorgon kommer hela sumeringen av kvällen som vandra förbi. typ?

Max fyller!! flopp eller en hit?

Idag fyller Max 18 år! En stor dag för han, en annan har ju varit det ett bra tag nu och om jag ska vara ärlig som börjar jag faktiskt tröttna på att vara 18. Jag själv hade gärna vart 20 år eller äldre om. Men idag är det Max som ska firas på bästa sättet och det är att supa han så full som möjligt ;) Alla gillar en full Max!! Det var ju tänkt att hela gänget skulle med ut och fira han, det sluta ungefär som våran vinter resa som sker i december. Visa kan inte andra BANGAR!!!! Illa som fan tycker jag, killen fyller ju bara 18 en gång i sitt liv om det inte har blivit ett misstag på BB typ? Snackat med visa under dagen att det ska bli fet att gå ut igen men så slutar det så här...... Man tröttnar helt enkelt, får väl se om dom ska ut någon gång i livet igen? Får hoppas att kvällen blir lyckad utan missfostren! ;) Men det värsta är ju det här jävla vädret!!! Om jag hade vart gud hade jag fan sett till att det minst är 23 plus grader ute och solen skiner och sen gett danskarna det här skit vädret! Eller kanske Portugal, vilket jävla skit land det är!! Snart kommer nya inne listan och sen har jag en fin överraskning åt er också!!!!


Dagens citat från sebbe: Fy fan vad Ranta luktar fisk!! Känner du lukten?

Visa bangar andra består!!


Utgång eller ingång?

Glömde nästan!!!

Glöm inte bort att kolla in mina kompisars bloggar nere vid länkar ;)

Går dagen

Tjena skit bloggen!!! Igår hade Henrik aka börje bestämt oss för att hälsa på Dennis aka berra på statiol och köpa lite korv. Vet skapligt stek av oss att åka till sala bara för att köpa korv. Men innan det som alla vet är det henke som kör, men det cp't ska ju göra allt möjligt när han kör. som igår, han skulle stoppa munnen full med tuggummi bilen vinglar över hela vägen, henke bara sitter där och försöker få munnen full och precis innan vi skulle åkt ner i diket så tar han tag i ratten och börjar skratta... Fattar fan inte hur den idioten fick sitt jävla körkort. Men vi lyckades ta oss in till sala och inte akuten. Ett plus i kanten det. Dempa förstod inte först att vi var på han praktik plats alltså statiol. Väl där så köpte vi varsin hot dog meny av en bitter själ och snacka med dempa. Men en räckte tydligen inte för henke han skulle ha en till. Sen drog vi till Sala galleria och kolla på lite kläder och skor. Sen tillbaks till dempa för en hot dog utan meny och en påse sura bilar och snacka lite mer med dempa. Vi bestämde oss för att spela fifa 10 hos dempa så jag och henke drog till han och så hände samma sak igen. Han släpper ratten bara och börjar vingla som ett fyllo över vägen. Men dok så klara vi oss IGEN!!!! Sen väl hos henke så spela han poker på Svenska spel som är korrupt. Sen spela vi fifa när dempa kom hem. Gick skit kasst i början men sen mot slutet fick jag till det riktigt bra. Men då hade tiden tagit slut och jag skulle hem.

Skandal 2!!

Glömde ju nämna att jag gärna hade sett en full äcklig danska rusa in på planen och försökt slå till linjemannen. Men nej inte ens det kan dom snåla äcklen bjuda på. Förhoppnings vis så lämna vi in en protest eller något i den stilen så vi fortfarande har en chans att gå vidare till WM. Sen så måste den där domar trion granskas, för det lukta ju korrupt och en stor summa pengar.Det var nog allt, HATA DANMARK <3

Skandal!!!!

Ja, hur ska man beskriva känslan igår? Först ett offside mål och sen så var bollen utanför planen enligt en inkompetent linjedomare som brukar döma divension 7 matchen och f14. Sen gör Isaksson en tabbe (Y) Lagerbäck kommer lämna landslaget och Larsson sen får vi väl hoppas att taco-Svensson hänger på. Sen vet vi inte heller om Mellberg också lämnar oss, men det hoppas vi inte på. Men som tränare vill jag ha Stuart Baxter eller Rikard Norling, som forward kommer det bli mellan Berg eller Elmander. Så vi hoppas på Berg. Om Svensson slutar ska Daniel Tjernström in och i målet Örlund. Svennis har jag inte heller något emot om han skulle vilja träna landslaget men hur stora är oddsen på det? Nästa fredag fyller Max arton så då blir det utgång och en lång natt. Den 17:e möter vi gefle hemma. Hoppas laget fortsätter som dom har gjort tidigare och gör en kanon insatts och krigar för guldet! Hände annars på lördagen då? Jo, vakna upp vid två chilla typ en halv timme sen duscha och sen till dempiisCh, gick upp och lämna mina prylar och sen vidare till hans kusin. En jävligt rolig prick de. Spela NHL 10 och fick stryk. Sen visa han oss sina fetta HD kanaler (O.O) sen skulle han jobba vi gled hem till demp och käka och fixa hans datorer och kolla skit fotboll.
Verkar som att Henrik Larsson är en BANGARE........

En ondag som blev speciel.

En onsdag, alltså den här onsdan. den var fett jobbig. har klämt in en ny lektion i mitt schema, den börjar 9:40. kämpigt som fan var det att orka upp och att jobba på lektion, satt med eller mindre och sov. Finns ju inte värre än att sitta och halv sova på lektion. Sen kom en håltimme, chilla med vkke då ;) Sen så vara dags för lite matte som gick åt helvete. På tok för trött för att räkna. sen till sist vara det bild som gick fort, vikke gjorde mitt jobb för han är min bitCh... Sen så drog vi hem till han och chillade, tills mitt tåg skulle gå, men självklart så hade jag kollat fel på buss tabellen så missa tåget och fick vänta på stationen i 45 min. Köpte en hot dog, mitt första mål på dagen typ. väl på bussen så käka jag upp korven och satte mig bekvämt och sen somna jag. Vakna upp halv nio i sala. Oj tänkte jag och kolla runt lite i bussen och sen ringde jag hem och fick höra att mamma hade ringt snuten. Medans tiden gick så spela jag tetris. Är nog bland dom bästa i världen på det ;);) Tur att man somna på bussen så man hade någon ursäkt att skriva här..Ifk lyckades vinna mot gais som spelade bra fotboll men inte tillräckligt bra tydligen för att vinna eller spela oavgjort. Spelar riktigt bra fram tills dom sista tilläggs minuterna. Då släpper dom in målet som gör att ifk ligger en poäng bakom oss. Bara att hoppas Sverige slår dansk äcklen sen på lördag, spelar ingen roll hur vi vinner. Ett underbart spel skulle jag ju helst se, men om en full dansk idiot springer in igen och matchen avbryts blir jag också glad. Får en sen straff för att någon i smäller till en i straff om rådet blir jag också glad, men om vi skulle spela skit kasst och danskarna gör ett självmål i slut minuterna så behöver vi inte åka till WM. Förhoppnings vis spelar varken Anders Svensson eller Tobias (Glenn) Hysen. Hoppas Zlatan och Berg startar och sen med kvarten kvar byter vi in Elmander. En annan sak som är ett stort fråge tecken är. Varför Henrik slänger på sig landslag tröjan? Han är för gammal och sjukt avdankad, fast han spelar ju hundra gånger bättre än vad Anders taco gör!


Inför dagarna som kommer så blir det inte så mycket speciellt, helgen kommer tillbringas med betongbarnet dempa, ute i betongen. Ska fixa han mupp datorer. Kommer gå på ett naffs typ.  Sen får vi se vart vi ska se matchen om vi ser den hos han eller krogen eller så kanske vi åker till Ransta för att se den.  Sen så fyller ju Max snart år. Kommer bli sjukt drag då! Då är det bara ALL IN, and loose everything. Men det kommer vara värt de ;) Sen så är det inte långt tid kvar innan vi åker till Teneriffa. Kommer bli legendariskt. Sen så vill jag hoppa fallskärm igen. Något som är sjukt skönt att man gjort det med ändå som någon slags drog. Vill känna ruset igen. Sen så ska det bli shopping x) NAT <3 myt. Skönt med en jacka som tål det här skit klimatet. Ogillar verkligen kylan, inte helt fel att dra utomlands och komma tillbaks i slutet av mars;)


BTW jag är AWESOME


shulululululu

Hade betat lite inför helgen, men fan heller så fick man något rätt. Minst 250 kr borta, men det gillas. AIK spela idag mot ellos hyfsat nöjd med 0-0, har ju inte vunnit mot dom sen 02. Vi leder fortfarande allsvenskan, känns skönt men det är ju bara en poäng som skiljer AIK mot sillstryparna om dom vinner i morgon. Sen så läste man Aftonbladet idag, första man ser Zlatans målsvit bruten... Vem tror dom att han är egentligen? Gud? 5 mål på 6 liga matcher är ju ett bra resultat. Hoppas bara att han och landslaget ska slå dansk jävlarna på lördag. Så vi slipper se Ronaldo och hans Portugal i WM ;) Vet vad berra kommer att kommentera men han äger bara på Fifa :P

Korrupt

Alla som har läst min blogg vet att Svenskaspel är korrupt men vem kunde tro att det kunde vara det IRL.... Bög dealern var korrupt, spelet gick långsamt. Han som hade poker kvällen betedde sig som en lite skit unge på 13 år. Om man ska ha poker ska man vara beredd på att det kan ta tid! Nämner inga namn men han kallas Thand.. Men dagen börja med att jag skulle till polisen på förhör, sen käka lite mat sen till dennis för att man skulle hjälpa han med flytten gick rätt bra, behövde inte bära så mycket som visa andra fick. Glad som fan över det. Som tack för hjälpen fick vi pizza på 65'an och ägaren hade jobbat på pizzan här :O Oddset på det liksom? Lyckades vinna lite pengar på maskinerna dom hade där. Lite för gamla för att kunna vara korrupt. Just ja, förra helgen så hoppa jag fallskärm. Vet jag är AWESOME!!!!!!!!! Grymmaste jag gjort i mina arton år och ex antal månader och dagar. Blir nog inte mitt sista hopp heller. Henke tror att han är bäst på poker:S Så alla vet har han bara tur när man spelar IRL men på internet så suger han kamel puckel. Snart drar vi till teneriffa utan bangarna och henke.


AIK vinner på söndag mot ellos, taco svensson är för tjock för att springa!!!

Henke goes ALL IN and loose EVERYTHING!!!!!!!!!

Som topiken lyder, spela lite poker med henke på svenska spel. I början gick det lika kasst som att myror i arslet och ha ett föredrag inför hela styrelsen på IKEA typ. Men det var inte det värsta... Men vi återkommer till det senare. Nu till lite mer vad som har hänt idag, ööh inget typ. Så vi hoppar direkt till pokern. Visa snubbar man spelar mot är så jävla äckliga, vem sitter och synar innan flopen har kommit sen synar än fram tills sista kortet och då får han in färg. Förklaring korrupt spel monopol. Vem synar än när man går all in och vinner på ett högre sidokort? Jo självklart en bot, alltså ett korrupt spel monopol. Men det var inte det värsta som hände under poker session ikväll. Det hela började med att jag fick ett pocket par i fyror, höjde lite så att det var för lite att lägga sig men ändå för mycket för att syna. På flopen kommer det A, kung och 6 om jag inte minns det helt fel. Damn tänkte jag direkt, hoppas ingen höjer nu. Såklart att SUPerMUPPen gör det. Innan jag hinner tänka efter så har jag lagt mig och jag kollar hur mycket han hade höjt med, jo en liten skit summa. Och så får jag se vad som kommer på turn'n och river'n jo varsin fyra!!!!!!!!! Lackabulla på det och kunde inte riktigt släppa det. Tror fan att det är någon där hos Svenskaspel som har nattskifte och har tråkigt som sitter och jävlas med folket vid pokerborden.


Over and out from CaptainPettersson


Ps hoppas att ni ångrar er så jävla mycket efter att ni läst allt!!! :D <3

RSS 2.0