Det är skööönt!!!

Snart åker vi!!! Fyfan vad skönt det ska bli.

Inte illa...

Nog dags att beskriva hur året har varit. Kan ju Börja med att den 1a november 2009 är ett datum man nästa är bered att tatuera in. Men då skulle nog min kära syster flipa ur totalt, räcker med att säga något på skoja så får man är rejäl utskällning av henne... Sen så kommer det vanliga, "inte för att jag orkar bry mig". Yeah right?? Men nog om min systers problem med min humor. Den första 1 november så tar AIK hem titeln som SVENSKA MÄSTARE!!!! En helt otrolig känsla. Ett stort tack till spelare och tränare, sen får vi inte glömma Rikard Norling som gjort ett otrolig jobb med AIK i dom åren han var i klubben. Får önska han lycka till med sin nya klubb.

Något annat som har vart stort det här året då? Jo vi vann ju även Svenska cupen, som spelades mot IFK den med. Helt otrolig vad dessa spelare ger för klubben. En sådan spelare som Daniel Tjärnström, glad att han fick avgöra spelet om sm-guldet. Hade vart kul att se han avgöra cupen också, men det fick en annan krigare göra, Ivan Obolo dock synd att vi inte får se han nästa år som det ser ut. Fler spelare som lämnar klubben, vilket är synd. Sen dom fick i alla fall vinna guldet.

Den 27 december åker jag, Max och Dennis utomlands. Det kommer bli bra skönt det, synd att inte Henrik hassa fittan Larsson kan.. Vet ju aldrig hur det kommer sluta, men jag hoppas och tror det kommer bli 2 sjuka veckor!!!

30 MARS fyllde jag 18år, skönt trodde man men fan heller att det var det. Vist man slipper leta upp turk kiosker eller fråga mamma om hon kan fixa snus, man kommer in på krogen och annat men hur kul är det med allt skit som måste skrivas och annat skit? När man fyller 20 är nog en annan känsla. Men det tar jag senare.

Sista året på gymnasiet, 3 totalt bort kastade år. Helt otroligt att lärarna kan stå och bredika om hur det är ett friviligt val man gör. När dom senare säger att man måste ha gått högskola för att kunna tjäna över 40k i månaden. Går inte riktigt ihop för mig. Eller om man vill leva ett liv på mini lön eller som kriminell vist.

Kan se fram emot när Max börjar första ring för 3 gången va? Eller hur är det Max? Börja på bygg. Bortkastad tid säger jag(Y) 3 år till i skolan, sen slita för i timmar för att få sin lön... Kommer inte bli kul det, sagt det till dig med. Får se när du lyssnar eller om du kommer göra det.

Små planer inför nästa år. Då blir det Dream Team som åker. Så slipper vi allt bang som visa har gjort sig mer eller mindre kända för. Ett citat från en av bangarna "Kommer bara banga om det har att göra med mamma". Vi har märkt att du ängar för mycket tid med din mamma än med oss, eller med att göra annat. Du är väl ändå 18 år? Vi får se hur det blir nästa år.

Snart brännt alla pengar som mamma och pappa gav mig sen jag fyllde. Dom första 20k gick ju för snabbt. Har nog blivit så att man blivit för van att få en rätt så stor summa pengar av er. Fått det i 3 års tid. Men tack ändå!

Tänkt på att börja med körkortet men skjuter nog upp det tills nästa år i stället.

Annars då? Är väl inte så mycket mer man kan nämna som verkligen berör än. Eller som sist är nog att det var 1 år sen vi åkte till Nepal. Där vi till bringa 3 vecjor. Värsta och bästa veckorna i mitt liv, kan man säga.


Så nu var det klart FUCK YOU and have a nice day. MVH CAP

Poker event

Snart dags för poker igen. Grymt taggad till det, hoppas det blir roligare än förra gången vi spela. Inte för att det inte var kul då utan för att jag ska vinna den här gången. Inte lätt att vinna om dealern inte kan blanda och så... Så jag skyller förlusten på tobbe som var dealer. HAN VAR KASS. Om tobbe dealar igen så måste jag spela mer offensivt ;) Så då är sebbe ur vägen. Han gillar inte att spela mot någon som vill ha mycket i potten om inte han vet att han har toppkort ;) Så då är det henke fittan larsson man måste se upp för. Han är jobbig som fan att spela mot... Svår läst också. Thand är för lätt läst det vet alla som spelat med han. Är inte båda korten bra så sviker hans psyke. Bra att veta. Med Max vet man aldrig. Ibland kan han spela bra och efter ett tag så spelar han värre än wille ;) Tom tror han är bra på poker och det gör det roligare. Skyller alltid på att han inte får några kort osv.. Dempa är keff på poker, killen som brukar få in rätt bra träffar tills han inte orkar längre.. Det är förmodligen pressen som gör att han inte vill fortsätta. Hoppas att det blir poker och att vi får ihop ett gäng som vill spela. Vi är i alla fall 3 st nu. Får väl se vilka som BANGAR som inte "brukar" göra det!!!

ojojoj vilka nyheter jag har att komma med.....

Skapligt roliga nyheter!!! Fyfan vad jag garva när jag fick höra dom. Första har jag redan skrivit om men tar en repris på den. William inte bara strula med en thai brud utan han fick med henne hem till henke, fick ner henne på rygg, fick henne att lämna rygg posetion och följa med in på toan och fortsätta där och till och med få med henne till sängen igen :O daaaaaaamn säger jag. Men det som man blir förvånad över är att han lyckades göra det i henke's säng och på toan ;)


Den andra då? Tänker ni genast, jo den kommer strax lite längre ner i texten ;P
Den kom från wille och den gäller Henrik :) Han hade nämligen strulat med en person som han tydligen inte är för stolt över :P Det skede samtidigt som när wille fick med thai bruttan ;) Men henke lyckades inte få med henne hem :( Så den ronden vann ju wille med häst längder. Nu ska vi beskriva henne lite bättre, hon var tydligen mörk, stora härliga läppar och en riktigt jävla ASS!!! ghetto ass alltså..


Och här kommer en till... :D
Max som är ny i Dream team fattat tyckte om speciel tjej. Hon spelar wow är verkar vara en jävla wow lök. Hon kan nämligen mer än vad Max kan om spelet och deras karaktärer. Så hur träffades dom? Jo vi och med vi så var jag också med ;) och Adam med.. Han kan snacka ihäjl folk och få dom döda att vända sig i graven. Men nog om det, tror jag. Så hur ser hon ut? Blond och ser faktist bra ut för att spela wow inte en sån där heffaklupp på 138kg chipsfett. Sen slimad ut och är helt klart en 7 i skalan från 1-10 skulle jag nog säga, kanske en 6 eftersom hon spelar wow dok. Kan ju inte få mycket tid över till ett förhållande :P Men lite mer om hur det går för Max. Han ligger efter wille och henke med häst längder. Han har precis börjat snacka med henne, japp ni läste rätt. Han har precis börjat snacka med henne.... just ja dom träffades en gång till ju. Detta inträffades förra helgen. Jag var inte med då eftersom förra "festen" vi eller jag var med dom på sög snopp. Men dok tror jag inte att denna sög lika mycket.. Eller så gjorde den det och Max inte vågar säga det. Men när dom träffades förra helgen så snacka hon wow i en kvart och sen var det inte så mycket mer. Efter det så var Max förälskad :D Han ringde mig och fråga om jag hade nr och sen när han fick veta att jag inte hade det så bad han mig kolla på hitta.se och dylikt.... Efter mycket sökande så bad jag han skicka sms till 118100 och jag tror han fick svar, han hade i alla fall fått tag i något nr som var hennes. Vela ett tag innan han äntligen skickade det. Så dom har väl små snackat lite, som det låter.. Tror det får räcka om henne.Nu till hans andra försök för att få något. Det är någon random brud som har kille men Max har vart med henne tidigare. Hon blev as vått enligt Max och det gick snabbt också :) Hon hette något jag inte fick skriva!!! lame. Så dom skulle träffats i söndags med blev inte av, därför hennes kille någon 20 åring hade fått reda på vad som skulle ske :D Så Max kommer typ dö :O I alla fall om han är karate kid 2000 multikill!!! :p


Tack och hej

20 dagar

Oj oj oj nu är det bara 20 dagar kvar tills man gittar från det här äckliga vädret. Känns riktigt skönt alltså, bara kolla vädret nu... Känns inte så kul. Får hoppas att vädret är toppen där nere och det här vädret fortsätter (Y) Finns det annars att säga då? Ne inte så mycket faktiskt, eller jo försöker sluta snusa :O Går väl hyffsat faktiskt... Trappat ner rätt så många snusar per dag. Annars då? Inte mycket då tror jag nog, eller jo blivit rätt mycket bio nu på slutet av året... Kollat på några bra andra skit dåliga imo... Sen är det fler och fler som har börjat banga lite för mycket.. Tråkigt men sant, sen har visa bangat jävligt mycket.. Nämnar inga namn men jag hoppas dom vet vilka dom är!!!

Och Henrik Larsson är en fitta!!! Han sa det själv till mig på msn, fråga mig inte varför han sa det.. Får hoppas på att Henrik FITTAN Larsson vill spela poker i helgen... Annars blir det en till tråkig helg förmodligen...

Time to faKKa ur!!

Nja tog väl i där, men ändå ett få tal dagar kvar innan vi ska gitta. Kommer bli tajt som faaan!!! Sen fick jag höra en rolig nyhet. Mytomannen Emanuel har inte lagt av med sin hobby, alltså att myta. Fick höra att han hade tynga brow's i Rinkeby!! lawl säger jag.

OBS: Fick en fräsch, har tydligen en vecka kvar att leva. Mytarns brow ska komma hit och få ett multikill :X


aja alla vet att han mytar så det är lungt, kommer inte dö : )

RSS 2.0