I'm back

Det är sant Sveriges bästa bloggare is back.

Så i detta inlägg kommer det handla om allt från att henke är ledig och att katten vill dela med sig av möss hon fångat. Så nu är ni bereda på vad ni kommer få läsa.


Tror vi börjar med när Disco och manboy tog studenten, börja med att man är en grym polare så klart man ställer upp för se dessa två gå runt lilla torget i sala. Haha det var nog färdig gått efter bara några minuter. Men jag matte å mega var där och såg dom där. Sen träffa man massa andra ansikten som var tvungen att gratta. Efter det var det dags att haka med disco till Västerås för att chilla med släkten. Ett riktigt härligt gäng det, bjöds på god mat och dryck. Vi fick även paj. Efter vi alla ätit och så var det dags för disco att öppna alla packet som han fått. Har aldrig sett ett gladare ansikte än discos efter han öppnat alla. Ojojoj han kommer köra järnet ur grejerna;)

Efter det var det dags att drycka lite mer och snacka lite WM sen vidare hem till disco för han skulle byta outfit, men stilg var han allt. Sen ett snabbt stopp hos manboy för att hämta han och mega. Mycket skratt i bilen blev det allt. Efter det lyckades vi övertala mega att haka med till stat. Som han till slut gjorde men innan det var det ett till stopp som måste göras eftersom mega ville byta kläder till nå snyggare. Som gick rätt snabbt. Sen bar det iväg till sala för att första utgången i den staden.

Väl där så skulle vi softa med manboy's klass, vilket vi inte hade något emot. Man vill ju inte vara först in i sala... Då är det illa så mycket vet jag. Väl där så leder disco in samtalet på the hills. Som dom inte får fortsätta med. Så vi börjar snacka fotboll, ja wm allsvenskan vilka spelare som passar var och lite annat. Men efter ett tag så dyker macke, matte och matte upp. Sen vet jag inte vad vi snackar om. Men vi har kul iaf. Efter ett tag så är det dags att softa vidare till själva utgången.

Inte mycket till ställe att hänga på. Det var till och med så att konrad i Västerås kändes skönare. Men som tur var fanns det folk man kände igen. Kan väl säga att det rädda kvällen. Mycket roligt samtal med piratpojken och j. Träffa även kekke en snabbis, dock så var det samtalet inte lika roligt som piratpojkens. Träffa även en gäng sjukt fula gårdare. Men även samtalet med dessa idioter var skoj. Men efter ett tag så var det dags att lämna sala för att sova lite som kändes skönt.  Så min slut sats är den att det var skoj.Så nu hoppar vi vidare men inte som manboy gör mellan olika bloggar, utan till nästa ämne. Ja det är bara ett par enstacka dagar kvar innan jag tar min student!!! eller ja, typ. Men iaf, det ska bli soft. Slippa alla idioter ;)
Hoppas på riktigt skönt väder så man slipper gå med vinter jackan på. Men men väntas mycket folk komma då. Och sen väntar en fin utgång ;)

Snacka även med manboy idag å han berätta det sjukaste jag hört på länge. Ni vill allt bra veta vad det är, ah softa ska bara berätta lite andra saker innan. Som att vi ska till henkes stuga i sommar. Eller jag å disco hoppas på det iaf, vore soft. Dra iväg å sen supa typ.

Sen kom macke på att ge mig tändarn när vi skulle röka:o oddsen på att den sega sälen kommer ihåg det 2 gånger. Sen vad mer då? ehh, nej det är väl dags att berätta vad henke berätta för mig.

Jo han är ledig idag. Se på fan säger jag.


Sen har jag lite mindre roliga saker att skriva om, var på Tom's brors begravning igår det var svårt för alla som var där. Men jag vet att du kommer klara dig Tom. Det är bara att slå från underläge.


Over anD oUt

RSS 2.0