Sämsta beslutet.......

Så det är fredag så man var ledig i från skolan, tummen upp för det. Vakna väl 14:00 rätt soft, kollar vilka som skrivit till än på mobilen. Ser då att man har skrivit och undrar om jag ska in till deras skola. Sitter och funderar ett tag på om man ska åka in eller bara skita i det. Hoppar in i duschen medans jag fortsätter tänka på hur jag ska göra. När jag är klar i duschen så har jag kommit fram till att vad har jag att förlora på det? Så glider iväg till station för att åka med tåget. Chillar där ett tag, sen så kommer tåget snackar lite med Max om jag får komma in till deras lektion men det får jag tydligen inte eftersom någon flippad person hade vart inne och mordhotat hela skolan. Men det var bara ettorna som hade fått gått hem, vilket är konstig. Dom har ju nämligen lärt sig minst och då spelar det väl ingen roll om dom är kvar? Men men så tänkte inte skolan så jag yra runt på stan ett tag och försökte få tag i Adam som hade kommit hem från staterna. Letar väl i så där en halv timme men får inte tag i han. Så jag går tillbaks till station för att sätta mig där då Max ringer och säger att dom har slutat. Toppen tänkte jag och får samtidigt höra att Adam är med dom. Mupp fan tänkte jag dirr då! Sen satt vi på station ett tag och chilla innan tåget kom men under den tiden så fick hade dom typ bestämt att vi skulle på någon random fest mitt ute i inge mans lande...... Men vi har inte kommit ditt än, hemma i Ransta så drog vi till Max där det bjöds på käk. Sen vidare till affärn och sen hem till mig. Under den tiden hade Adam hunnit bli dryg till extremt dryg!!! Sen så efter vi vart hos mig kanske 40 min så ringer Max till Nicklas för att höra om han kan skjusa oss till "festen". Oturligt nog så kunde han det... DET SÖG SNOPP!!!! Sen i bilen så skulle det tydligen vara sjukt mycket folk men det vart det inte... kanske 20-29 personer :S LAME och dom brudar som var där var fula..... LAME!!! Okej kanske fanns 2 som såg helt okej ut men men. Var en tjockis där som typ var ända gång man skulle resa sig upp så ville hon dansa med än... SKIT jobbigt och läskigt :S:S:S




Men nu är det mindre än en månad innan vi åker utomlands!!! Känns sjukt skönt hoppas på att dom som är hemma har det riktigt tråkigt och ångrar sig att dom inte hängde med. Tror jag vet hur deras lov kommer se ut när vi är borta ;););) Sen så hoppas jag på att nästa år vi kör en ROAD TRIP till ullared.. Verkar var skönt folk som drar sig ditt :B MEN MEN det får framtiden säga!!

Väntan!!!

Så nu är det inte alls långt kvar innan jag, deMpiiSh och Max glider iväg. Vi hoppas på snöstorm där nere så vi inte missar ett vit nyår. Nej nu ska jag inte ljuga, vi hoppas på 30+ och sol!!! Sen att Max bränner sig och får någon lustig könssjukdom ;) Så man kan göra en roligt dikt om, t.ex. Roser är röda violer är blå, Syfilis du kan få! Fast det ska ju inte vara något farligt men så grabben lär sig lite. Han är ju Train FUCKER!!!! Vilket visa tvivlar på. Eftersom Max har inga bevis om det, inge namn, nummer, msn, facebook eller dylikt. Men hon var blond. Nu får vi allt hoppas att han lyckas på planet också ;);) NAT!!! Men det kommer bli fet!!! Tror jag??

Resan kirrad och klar!!!

Så nu är resan betald inför vintern. Känns jävligt skönt, slippa snön och kylan. Jobbigt bara när man kommer hem  i från det varma landet vi ska till. Åka upp till åre, sälen och dom andra ställerna känns ju lagom överskattat, ska man åka någon stans så lär det iaf vara + grader ute, då menar jag inte att man ska kunna sola i skidbacken utan på någon strand eller så. Aja nu ska man ju inte vara så dryg och gnälla på det, vi spar det till idol snacket sen...


Idol suger!!!

Dubblish till AIK och göteborg åker hem i sorg

I lördags så slog AIK ifk stolpfusk för tredje gången i år och det sluta självklart med en seger för AIK. Inför matchen så börja ju horan Gustav Svensson snacka om hur mycket bättre dom är än AIK. Vilket är väldigt ironiskt för under matchen så gjorde han inte ett rätt, eller det gjorde nästan ingen. Målvakten var väl deras bästa spelare, men ett lag som bara har en bra målvakt och spelare som är bra på att snacka gör ju ingen nytta. AIK öppnar matchen med pressa ifk så fort dom får bollen. Och dom skapar väldigt många chanser, blev lite orolig ett tag att det inte skulle bli nå mål och att det skulle bli förläning. Men så blev det inte! Efter ca 70 min spel så får Obolo förmodligen göra sitt sista målet i AIK tröjan. Vi vill tacka han för allt han har gjort för laget och klubben. Sen så får Flavio göra ett mål också som visa kan tycka var lite tveksam men eftersom inte domaren har blåst så tycker jag att det var rätt. Vill även tacka Mr.100% för din insatts du gjort!

Men fy fan vad ifk spelare är griniga, gnäller och allmänt äckliga!


Men det är skönt att ta 2 guld på en vecka!!!

Vi får hoppas på en repris nästa år!

Underbart!

I år kanske det blir en fyrling. AIK vann sm-guld och sen har vi svenska cupen som ska spela i helgen och bajen åkte ur. Sen i kväll läste jag något underbart, dif förlora mot Assyriska ;) Sen att det var en ex gnagare som fick göra 2-0 målet gör ju saken lite bättre. (Y) En sak som jag kommer sakna är dom underbara derbyna som vi haft genom åren. Men men så kan det vara om inte dom andra lagen håller klass med övre halvan. dif kunde lika gärna gett bort kval platsen till bajen som jag känner lite med lidande till.





Over and out, fuckers!!!

Gårdagen!!!

Nu kommer en fet summering om gårdagen. Som ingen vet förutom dom som var med så hade vi en bestämd samling runt 1 halv 2 på dagen på stan. Men det sket sig så vi gitta hem till Dennis som bor rätt nära coop där jag och min syster Anna hoppa vid. Sen hos Dennis sitter Henrik och han bror freddie. Sitter där och chillar lite vinner 2 gånger över Henrik och förlorar en. Får vara nöjd över det. Får samtidigt veta om att freddie hade supit borta sina nycklar. FAIL!!! Men den berättelsen var sjuk rolig att höra. Han gled väl efter 20 min kanske. Där satt vi och skulle bestämma hos för vad vi skulle käka och vänta på Dennis som var seg. Sen drog vi till Henrik för han skulle käka sen så snacka vi lite om vad vi skulle käka och kom inte fram till något specielt. Så vi tog kontakt med matte och Max som skulle komma in till Västerås vid halv 3 tror jag. Men så fan heller, går ju inge tåg eftersom att det var helg och ingen hade kollat när tågen går (Y) Det får väl 3 av 5 bankrullar. Så efter lite snack med dom så tog vi Henriks super snabba moster polo till ransta för att hämta dom och lite andra saker som att Henrik skulle bli sminkad och få det lilla håret han har på skallen fixad. Känns skönt att få skriva det :) Just ja, jag fick ju duscha också :)

Styckeindelning


Efter jag fått duscha och Henrik fått sminket på plats och fjunet fixat så kom nästa motgång. Matte och Max hade ingen skjus in till Västerås. Så där rök minst 30 min på att fixa skujs. Till slut kunde Nicklas skjusa in dom två. Men man märkte att Henrik var lite arg. Just ja det var inte matte och max som skulle åka med Nicklas utan Anna och William aka monstret. Vi hade samtidigt bestämt oss för att käka på 65:an som jag inte ångrar. satsa 31 kr och vann 351 kr efter max 5 min spelade. Lite väl enkelt tyckte jag och testa lyckan igen med 50 kr och var uppe i 150 kr typ men ville ha mer så fortsatte men i stället för att vinna mer så loosa jag det. Sen var pizzan klar så vi drog hem till Henrik och käka och visa börja dricka. Några för tidigt i min mening men det syndes inte när vi skulle ut. Efter vi käkat klart så kom Anna och monstret! För att göra sällskap. Den första timmen var skön men sen dom 4 timmarna som kom var sjukt jobbiga. Vet inte Dennis inte tål med pizza men han börja tjata och gnälla som ut av bara fan. 4 timmar höll det på. Om att det sög och att vi skulle ut tidigare, halv 10 kunde vi inte gå ut för då skulle det säkert vara fetaste kön så vi skulle få betala inträde och det ville inte han, vi gjorde inge roligt heller, det ända som var kul var att sitta med mobilen och spela spel på den. Ja vet vad alla tänker, EMO ;) Men var inte sån.



När klockan var 21:00 ungefär så gitta vi iväg för att en trevlig utgång, vi eller jag och Henrik hade kommit på några roliga vad. Sen när vi hade kommit fram till konrad där kvällen skulle börja och sluta så träffa jag Viktor och Jimmie. Tror inte många känner igen Viktor som Viktor utan som pillertorsken. Så nu vet ni det också. Snacka lite med dom och Viktor var så jävla dryg :) Det vet dom som känner han att han alltid är. Sen spela jag och Henrik för det är bara vi som kan och vågar göra det. Dåligt med vinnar skallar i Dream Team. Det gick skit förra gången var det en kille som var dealer och det var mycket lättare och vinna. Men denna gång var det en tjej som var dealer och det gick skit, men inte för Henrik-.- Ingen rättvisa i den värld kan man tycka... Annars då? Jo, det var mycket dude's och lite snygga brudar. Mest tjocka brudar med större mage don vito nästan. Riktigt scary :S Det dracks en del och det blev för mycket för visa det syndes i slutet av kvällen. Mer kan man säga? Jo det dansades också, det var jobbigt för det var ett tag sen man använde konditionen på det sättet :P Vid 1 ungefär så kände matte att det hade blivit för mycket och behövde dra hem. Jag och Anna hakade på han. Lika bra det kan man säga. Han börja nämligen vimsa runt där och mumla lite små saker som var kul att höra på :) Sen vänta vi ett tag tills han pappa kom och då under den tiden mådde inte han bra. Det lät bjuääääähäääägääähähähähä, ett par gånger :P Då tyckte jag att det passa och dra lite skämt :) Sen när hans pappa hade kommit däcka han nästan direkt. Men innan dess så sa han.

Thand aka matte: Pappa jag är full! ZZZZZzzZZZzZZzZzZZzZzZ

Thands pappa: okej..../ care


Drog och hämta våra saker hos Henrik och sen hem för att drömma om AIK vinna sm-guld!!


Over and out becuse im your Captain

SVENSKA MÄSTARE!!!

Det känns underbart att äntligen få vinna sm-guldet! Fått tagit emot mycket spott och skit från andra fans, eller nej jag ska inte kalla dom fans. Men många medgångs supportrar från dif framför allt men även bajare och annat snusk. Men det är ju inte så konstigt att man får ta emot sånt, när man håller på Sveriges största klubb, AIK!!! Vi är bäst i Stockholm!!! Eftersom bajen åker ur och dif måste kvala... Pinsamt av dif, jävligt malliga om sina 2 raka sm-guld men kan inte ligga på en jämn nivå. Men nu ska vi inte snacka om skit lag som förstör sporten. Nu är det AIK som vi ska prata om! Inför denna säsong så det inte ljust ut, Ny styrelse och ny tränar stab. Men inte så mycket ändringar, visa spelare som alltid kommer bli ihåg komna som riktiga krigar för laget och lite nyförvärv, men inte trodde man att det skulle gå så här bra. Vist man säger alltid att vi kommer vinna, men sådana är vi AIK:are vi är inte blyga när det gäller laget vi älskar! Men nu står vi här, med guldet!! Helt otrolig känsla. 11 år sen vi vann den och det är inte ett år för sent att vi vinner det!


Finns inget lag i världen jag älskar mer än AIK!!! Kan vara kul att kolla på andra ligor men det är AIK jag älskar!!




RSS 2.0