Vågar du läsa detta verkligen?

Lova dennis att jag skulle blogga mer, så nu tar jag mig i kragen och ska skriva ett monster inlägg. Så han har något att läsa ett tag. Det är ju klart att henke också får läsa eftersom han inte gör något vettigt på dagarna. Men vad är det jag ska skriva om? Ja du det får du allt se lite längre ner, först ska vi se till att ni blir lite små trötta innan själva introt är slut ;););) Äääh orkar inte skriva nå längre intro nu, så nu börjar mitt inlägg :D


Kommer en lång lista på saker som är sjukt onödigt. Lika onödigt som att veta att hitler var en säng vätare!

Vi kan ju börja med Svenska B. Vem fan bryr sig om runskrift? Är det bara jag eller tycker ni också det är rätt bögit att gå runt med torshammare runt halsen? Jag gör det, sjukt bögit... Sen vad mer är onödigt inom Svenska B, jo all fucking historia. Varför inte lägg ner tid på läsa och skriva?

Sen religonen i skolan är ju ganska onödig också. Fan bryr sig om vem som vi tror skrev bibeln? Själv tror jag att det var en sjukt tråkig person som la ner så mycket tid på att skriva världens tråkigaste bok. Ett tips är att lägga in lite historia och sen försöka lära ut lite mer nyttig religon. Som varför alla muslimer blir arga när någon 13åring dryg dansk tycker det vore en cool ide att rita av alla eller mohamed (Stavning, vem bryr sig?) Säger bara en sak ingen religon mycket mindre krig.

Sen har vi ju matte'n som är sjuk onödig. Vist det skiljer sig lite i från den man hade i 9an. Men fan heller är det så mycket så man måste läsa om en hel jävla bok. Det är ju bull shit!!!

Så nu hoppar vi till SJ! När snön kommer så är det tvär stopp på alla tåg som ska röra sig. Spelar ingen roll att det snöar varje år i Sverige. Det börjar bli lite som en tradition nu. Påminner lite om lucia. Fast tåg stoppen fortsätter långt efter lucia. Sen får vi inte glömma VL. Är som taxi chafförerna i Paris. Oh shit va coolt det sönar, oj vad halt det blev. Sen sitter buss fan i en snövall eller i en lyktstolpe. Ja och sen sitter dom där ett bra tag.

Vad har vi mer att gnälla på? Svenska rättsystemet, regeringen, försvarsmakten.. Kommer säker på mer under tiden jag skriver.

Så vi börjar i tur Svenska rättsystemet. Alla som är lite insatta vet ju att det är ett skämt. Eftersom det fortfarande går pedofiler och våldtäks män på gatorna. En kula i panan på dem löser många problem, framför allt hos offren. Sen skulle allt fler känna sig säkra. Men efterom vi är med i EU så får vi ju inte ha dödsstraff (LAME). Så är kemisk kastering en annan lösning + en hemsida där alla sexbrottslingar ska läggas ut så det är lätt för arbetsgivarna kan gå in och kolla så man slipper läsa på dvs kvällstidningar att en dömd pedofil lyckats få jobb på ett dagis. Sen ska ju inte poliser ha frikort från fängelse eller eventuellt straff.

Regeringen står på tur nu. Finns det inget parti i riksdagen som vill införa kemisk kastering på sexbrottslingar? Tycker att något skulle nappa på det. Tror det partiet skulle få markant fler röster med det som vallöfte. Sen om dom skulle hålla på all skit dom slänger ut sig så vore det ju ännu bättre.

Varför har vi en arme om det ända den används till är för levande måltavlor till massa talibaner? Varför inte bygga upp en stor arme och ta över Norge till och börja med sen vandra vidare till Danmark? Tror dessa länder skulle vara lättare att gilla om dom tillhörde Sverige. Sen skulle vi vinna på det också. Eftersom Norge har olja så kommer vi klara finanskrisen bättre + det skulle gå mycket bättre för oss i kommande vinter OS. Sen har vi Danmark, skulle vara lättare att gilla skåne när man han ett värre pack längre ner i landet då. Sen så hade det underlättat för oss i EM och WM. Bygg upp en arme och visa vilka vi är!!!

Kom på en till ska. Reklam, finns ju fan inget värre. Så fort reklamen börjar så tappar man intresset för det man kollar på.

Sen SvFF! Vad är det för rövhåll som styr den svenska fotbollen? Om dom tror att det kommer mer folk på en match som börjar klockan 15:00 på en söndag än på den fre - lördag klockan 19:00 så har dom fel. Gnäll inte på att det kommer bli oroligt runt matcherna för det blir det vilket fall. Bit inte den hand som föder er SvFF!!

Sen FRA och Ipred. Hur stor är den chansen att någon kamel fössare ska mejla till någon betong hålla i Sverige att snart jävla smäller det en fet jävla bomb i den svenska bassen i Afghanistan? Har ingen koll på det men tror att den chansen är rätt så liten. Den ända anledningen till att dom ville ha det som det nu är för Sverige vill så gärna vara som USA. Eftersom polisen får använda över våld, regeringen ljuger folket rakt upp i ansiktet så är det det ju inte så mycket som skiljer dessa två länder. Det ända som skulle kunna hämtas från USA är ju dödsstraff!!!

Tror att det var klart nu. Hoppas du gillar att läsa det här dennis :)Kommentarer
Postat av: Max

Kanon bra! (Y)

2010-03-10 @ 08:44:26
Postat av: Hasse

kan vara ett ev världshistoriens sämsta blogginlägg ... Ända som var bra i inlägget varmitt namn.. Fast skäms nästan att synas i detta sanslöst dåliga inlägg .. ;) Haha

2010-03-10 @ 14:01:34
URL: http://www.nogg.se/hassanisten
Postat av: betongen

jora myckte gnäll haha

2010-03-10 @ 20:26:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0