Vad hände?

Så nu kommer en liten flashback från Torsdagen. Var ju som en helt vanlig Torsdag till en början men på ett vipps så skede en förändring!!! Det hela börja med ett samtal från mina MYCKET kära vän Henriko Lopez och Julio Cezar, dom skulle hit och klart är dom välkommna hitt. Så efter sisådär hundra ljusår senare så var dom här. Jag undrar verkligen vem som körde eller vad som hände under resan till mig... Men men skulle ut å möta dom trodde jag efter samtalet jag fick men icke sa nicke. Blev inknuffad i bilen av tre maskerade män som försvann efter det, vilket jag tyckte var väldigt konstigt? Men skitsamma är ju liksom hundra ljusår framåt tack vare Henriko... Men så gled vi till pizzan för dom var tydligen hungriga vilket jag förstår. Träffa Maxo å Kyckling vingen där som hade sällskap av en från max klass som jag dissa för hon var 94- typ!!! Iskall enligt HELA GALAXEN!!!!! Sen fick jag reda på att Julio var en sån där människa som inte äter kött men kebab. Lustigt kan tyckas men man måste ju förstå att vilken normal människa kan stå emot kebab liksom!!! Men lök är ett måste till kebab, annars är det som att supa på alkoholfri öl.
Efter dom käkat så blev det att krossa Henriko i fifa vilket är STANDARD!!! Sen så hämta vi sebbe å köpte kakor, som var så där asså.. Sen raka vi av det lilla håret Henriko har på sitt huvud.

Efter allt som står där uppe så skjussa vi hem Sebelito å Tabbe. För vi skulle hem till Julio å spela alfapet (Vilket jag regerar vi!!!!) Men på vägen hem till Julio hände det sjukaste jag vart med om än så länge!!! Kan kalla det: Det sjuka mötet med en lastbil!!! Ah det var sick. Men efter det så vann jag på alfapet å dom blev dom sura bara för att jag är awesome. Men det är lungt.
Sen skulle vi tydligen dricka alkohol som dom gör 6 dagar i veckan. Så vi gled ner på stan för att kolla torsdags natten å den var ju tunn asså. Sen drack vi lite sen träffa vi dämpish som jobba. Som vi köpte korv av som jag vaska, STEEEEEEK!!! Sen var han otrevlig också. Men vi fick tag i det vi skulle ha så vi drog. Sen fick vi ett par äckliga groggar av en så kallad "bartender".. Sen när vi skulle sova så blev det inte mycket sömn, oj oj oj oj oj var ju inte lite trött asså...OBS; ni måste förstå att visa saker har ju inte hänt, men vad det är får ni allt lista ut själva!!!CYA niggas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0