ROAD TRIP = POWER DRIFT

Yes motherfucker det är sant vi åkte iväg i stormen. Inte så farligt måste jag ändå säga. Luktar lite myt om att det skulle vara en klass 1 varning. Men iaf först ringde Max mamma och berätta för Max att det hade vart klass 1 varning. Sen efter det ringde min mamma... Blev ett jävla tjutande ett tag men sen efter vi hämtat betongen i förorten så bar det iväg mot äventyren. Men vad är en Road trip utan 2 loosers fram i bilen. Max var en usel jävla kartläsare och Henke lyssna inte på vad dennis och jag hade och säga om vägen!!! Ja vi körde fel efter 5-8 min... Så blev resten av resan ditt också. Vi var till och med tillbaks mot Västerås, men det var bara därför den vägen gick åt vås hållet ;) Vad mer då? Rätt så kul när Max skulle hjälpa henke med att tanka bilen när han spruta ner han med besin... Var både kul och det lukta gott i bilen (Y) Just ja frukosten blev på 7eleven. Men efter vi åkt ett tag och ska svänga in på en lite mindre väg så sker det bästa på hela resan. Vi drifta!!!!! Fettaste Power Driften som världen någonsin skådat.


Den Driften som våran chaufför fick till påminner om detta klippAlla blev as glad för lite motorvägs underhållning förutom betongen som lacka ur!! Och skulle slå till henke :P Vilket var kul i sig. Sen så kom jag på ett rolig citat från henke från söndags när vi basta:"Värsta som finns är när pungen är större än kuken". Men nu hoppar vi tillbaks till våran Road Trip. Dennis blev bara mer och mer arg på henke, i visa kurvor var han till och med säker på att vi skulle hamna i diket ;) Vilket vi slapp, men vi träffa några snövallar när vi skulle sladda in på olika ställen. Vilket jag tyckte var skit kul!!! Tyckte nog alla andra som satt i bilen också. Kanske ska berätta vad vi körde för bil också. Vi åkte i henkes moster. Om ni vill köpa en sån bil så kommer det bli svårt, finns bara ett monster till bil och det är henkes. Hittar inte på det, det är äkta fakta! Vad hände mer då? Jo jag och betongen rocka loss. Men eftersom Max suger på att vara kartläsare så tog det nästan en timme extra att åka till vingåker. Efter vi åkt en jävla massa mil så såg vi "Vingåker outlet 500m", tänkte man bara YEES. Men efter några kilometer så insåg vi att det var myt!!! Och resan blev rätt jobbig utan våran Road mix också! Men efter nån mil eller 2 så var vi framme. AWESOME!!! Första målet var att hitta en kostym till vårat betong barn som aldrig burit en kostym. Tror knappt han sett en kostym Irl.. Men eftersom jag är grym så var det inte allt försvårt att hitta det han ska bära på studenten. Sen var det dags att hitta en skjorta som skulle passa till det. Lite svårare men snart var även det hittat. Sen slips fan som man tog fram ville han inte ha. Ingen student utan slips! Ska nog också åka ditt och köpa mig en kostym snart, finns en del att välja mellan där ;)
Hassan hitta en del skjortor som han köpte och lite annat smått och gott. Muppen Max sprang runt som en yr höna. Men även han hittat det han sökte alltså ett bälte!!!

Efter alla hittat det dom sökte så var det dags att äta!!! Finns bara ett ställe som duger och det är dallasgrillen i vingåker. Dom har ett riktigt monster till kebabtalrik där. Efter alla ätit klart så var det bara hem som var planerat. Trött som man var efter man inte fått sova något på natten så somna man efter ett tag men inte fick man göra det eftersom fanns små särbarn i bilen med! Finns bara en sak och säga till dem, payback is a bitch!!! Får se vad som jag kommer på! Men något ska jag allt hitta på.

Vad mer jo just ja på onsdag ska det bli en rejäl fylla. Dags att fira vår willepillemegasnopp. Men mer om det kommer senare!!


Over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0