I ditt ansikte!!!

Så dags att lägga upp en nya update innan vi beger oss till Talin. Vi börjar med att berätta att förra helgen chilla jag hos dennis efter alla andrat banga för dom skulle hem och spela wow eller kolla film... Istället för att chilla med dennis som dom inte träffar allt för ofta. Vi hade ju bestämmt sen tidigare att vi skulle se UFC. Taggad som fan mossa man i sig chillinötter för att hålla sig vaken ;) Funka riktigt bra, blev sjukt stark efter ett tag men då kasta man i sig energi dryck.



Sen nu hoppar vi vidare tills helgen som varit, det har vart tråkigt men ändå rätt kul. Det tråkiga har ju vart att alla som spelar wow seriöst inte kunnat gå ut i solen eftersom dom sitter inne i mörker. Sen har ju thand ibland blivit tvungen att gå hem bra tidigt, ingen vet varför och ingen kommer någsin få veta varför. Vart rätt kul när alla lyckats ta sig ut för att umgågs lite utan för rummet där dom sitter 24/7 annars.



Snart är det dags för lite påsk mat sen in till Västerås med krook, sen så ska dennis också komma ner och softa lite sen hem till han för lite chill. Just ja sen måste jag berätta att Max lyckades kliva i HUNDBAJS idag :D Rätt kul att han lämna bruna spår efter sig ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0