Aftonbladet gör det igen!!!

Tydligen så är det helt okej om man håller på med någon sport som man är bra eller känd i så är det okej att slåss. I alla fall enligt aftonbladets sport stab. I visa fall kan man läsa hur spelare eller hela laget skämmer ut sig. Men inte i visa fall, då ska dom näst intill hyllas. Det räcker inte med att skriva en artikel om det hela, man måste ju hjälp till med länk och allt för att göra det så lätt som möjligt för läsarna att hitta till filmen om det finns en. Står inget om hur illa han uppträder eller att han ska uppföra sig proffsigt, vilket är konstigt?! I detta fall så var det en sjufaldig världsmästren i enduro som fick rätten att klippa till en konkurrent. Världsmästaren  hade tydligen blivit påkörd, men frågan är ju fortfarande rätt att slå till han? Och på det aftonbladet skriver det hela. Dom verkar inte vara så skeptiska till att han slog till motståndarna... Men om det skulle vart under ett derby och en AIK spelare hade slagit till någon dif spelare efter en oschysst duell dom haft. Då hade dom skrivit annat..

Som t.ex. när AIK läktarna "Skämde ut sig" under ett derby mot bajen, när klacken kastar in föremål på planen. Men det är inte det som är den stora snackisen utan när Bojan Djordjic går ut efter matchen och tackar klacken! Helt rätt att av aftonbladet först att kritisera vad som hade på läktarna, men inte vad Bojan Djordjic gör. Klart han inte tackar dom supportrar som kastar in föremål på planen utan dom som sjunger och hjälper fram dom som sjöng och heja på AIK hela matchen. Men tydligen så har man inte den nivån att tänka med om man jobbar som sport journalist på aftonbladet.


Men nu skiter vi i vad aftonbladet har skrivit och vänder blickarna mot guld striden! Det kommer avgöras i Göteborg om nu inte Halmstad lyckas vinna, men det ska mycket till för det. Dom har ju inte vunnit mot dom på 9 år när dom gästat Göteborg. Alla supportrar till AIK vill ju se AIK vinna SM-guldet men som det ligger till så är det bara en liten del av alla AIK'are som får den möjligheten. AIK har Örgryte att vänta, kommer bli en viktig match. Så det gäller att spelarna är vakna och pigga! För vinner vi inte den så måste AIK vinna borta mot ifk borta. Där ifk är otroligt starka. På sin så kallade " Nygamla " arena.. Vist namnet låter ju piss och laget som ifk kommer ställa upp med är ett äckligt gäng! Men hoppas på att dom två sista matcherna blir två vinster, så tar AIK hem guldet till Stockholm!

Drömmar om GULD!!!!!

Vill även lyfta fram en vis spelare i AIK. Kenny Peavey för hans mål mot bajen. Tack för att våra drömmar fortfarande finns!!! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0