Det var en gång...

Måste skriva vad som har hänt med oss under våran jävla resa!!!!

Börja med att jag och krook gitta till betongen, för att få lite sömn innan d-dagen. Blev ju en skaplig skön kväll. Först hem till demp för att lämna grejerna man skulle ha med sig sen börja snackat om vart vi skulle äta och så. Tog väl ca 30 min innan dom börja lyssna på vad deras diktator hade och säg! Men till slut lyssna dom, gick dok inte så långt så det gick till totyr :( Men men BK blev det sjukt najs och jävligt gott!! Sen hem till demp igen för att äga sönder båda förlorna!!! Om någon av dom hade räknat mina vinster så hade det säkert sått 53-8 till mig!! Och då tar jag inte ens i, är för jävla bra på det spelet!! Sen spöa jag demp i fifa ett x antal gånger så han höll på att få stor flipp på sin kontroll. Skapligt glad man var då!! Spelet jag är sjukt grym på heter UFC ;)


Så nu har vi kommit fram till d-dagen. Vakna av att dom grina över min mobil att den hade ringt eller något sånt. Inte för att det störde mig eller så. Tog väl ett tag innan man var riktig klar i skallen eftersom krook skulle vara king kong precis innan man skulle ta och somna. (Och det skulle bli mer av king kong men det tar vi senare.) Eftersom ghetto barnet bor där han bor så var det bara att glömma frukost. Sen ringde mats vid 11 tiden och skulle käka med vell, någon som vi aldrigt träffat men skratta hårt åt det i alla fall. Sen var det dags att glida ner till station där vi skulle möta mats och hassan, men innan vi kom ner så gick vi förbi vårt kära okq8 där man vart ett x antal gånger den senaste månaden. Snacka lite med kevin som jobbar där och fick veta att Talin har sjukt bra tjejer ;) Vilket inte hassan märkte ;););););) Kirra lite frulle där och sen ner till station där vi fick vänta på hunkarna som skulle sätta hela fakking båten. Dom glider väl in när det är 10 min kvar tills bussen ska gå. Men eftersom hassan är invandrare så vet han ju inget!! Men snabbt går han allt. Men allt ordna sig :) Och det är jag jävligt glad över för den resan vi gjorde kommer bli svår att glömma! På bussen blev det enbart att chilla och snacka med boiisen. Sen kasta mats en flaska bacardi, helt sjukt i mina ögon eftersom dom hade inte ens en kontroll. Kan vara att hassan skrämde han på bussen :) Men skit samma onödigt var det i alla fall, väl framme tog det inte lång tid innan vi hitta spelautomater!! Men sjukt dåliga var dom :S Eller inte för krook eftersom han lyckades gå + på skiten. lucky bastard!! Satt där säkert en timme innan vi kom på att man kunde gå in på båten...


Väl på båten så fick jag biljetten till 2 hytten som tydligen mats ville ha. Lätt han svettas innan jag hustla han på 200 för att byta hytt. Easy money säger jag bara. Blev att kolla vart allt låg så man kunde ha lite koll på det i onykter tillstånd. Demp och skurt drog dirr till deras hytt för att göra något? Efter ha sprungit runt på båten ett tag så beslöt vi oss för att be ge oss till våran hytt där kling och klang höll hus. Innan spriten skulle köpas var det dags för lite bärs. Vilket sakar som himlen med allt gift som svävar runt där uppe. Efter det så var det dags för riktiga grejer. Det var som ett paradis!! I alla fall nästan.. Efter allt var inköpt så var det dags att supa!!! Börja med några sjukt äckliga groggar och så tills hassan skulle leka trollkarl eller något sånt. Fick en mentos och en ny öppnad öl. Lätt ungefär så här.

- Släpp inte ner skiten i ölen!
- Vadårå?
- Ja det kommer spruta..
- Nej!
- Oj, jävlar vad det sprutar:D

Detta skratta vi gått åt. Eller i alla fall vi som inte fick öl på våra grejer. Vi kom på att vi behövde köpa mer grejer till hem resan så mot taxfreen gick vi. Sen på vägen ditt så träffa vi ett par grapar från Stockholm som hjälpte oss hitta till taxfree'n. Vi skulle senare till deras hytt för att fortsätta kröka. Sen fick jag en film när henke snackar med sin stora kärlek? Som kommer finnas tillgänlig för allmännheten på mitt youtube acc. Kommer även posta filmen här på bloggen. Efter ett par groggar till och lite annat skit som man kasta i sig innan vi skulle till våra ny funna vänner ;) Väl utanför hytten står det ett jävla pack med estläningar, i mitt tycke så kunde det vart finnar, ryssar eller något annat pack;) Fick veta att dom var där med skolan. Vi blev ju mer eller mindre tvunga att bjuda dom på allt möjligt bara för att vi ville. Klockan tickar vidare och till slut blir klockan för mycket för skurt så han gilder mot hytten för att sova lite. Vilket tog ett tag innan vi kom på det. Vi tog över båten helt i alla fall. Men efter ett tag så tappa vi bort varandra, jag och betonge sprang runt som yra höns eller typ i alla fall. Hitta mats i vår hytt, där han försöker få liv på skurt. Men vilket misstag det blev att försöka väcka han. Aja tänkte vi och gled mot hassan och mats hytt. Där vi hitta hassan och ena grapen. Som hade fått något brunt och äckligt på sig. Enligt han var det spya. Men enligt mig såg det ut som bajs och ja det var bara äckligt. Men SJUKT KUL!!!! Men men så mycket mer än så hände väl inte förens jag och demp kommer tillbaks till hytten där skurt blir king kong utan varning!!! Blev ett par jobbiga timmar innan han sluta...


Vaknar väl upp vid 11 tiden, seg som bara fan... Sjukt hungrig eftersom allt man hade käkat dagen innan var godis och en macka.. Men märker snabbt att allt är stängt tills vi lämnar hamnen... Vilket sög big time, glider tillbaks till hytten där vi försöker hitta något att äta, men hittar inte ett skit. Eller jo öl, sprit och ett stort märke i taktet. Efter ett tag kommer hassan och mats till hytten. w00t säger vi, eftersom dagen innan så hade snackat med hans stora kärlek. Dom hade bestämt att dom skulle ses runt 1 och klockan var typ halv 1. Iaf så glider vi med dom till alls stora förvåning en snygg stad. Inte som man tänkt sig. När man hör Talin så tänker man på ruiner, vilda hundar med rabbies och maffia. Inget av det såg vi eller märkte av det. Blev frulle på donken. Smaka som gud. Men eftersom visa inte kan sitta och chilla så blev vi tvunga att gå och gå och gå... Idioter säger jag bara..... Glider runt i Talin en många timmar innan vi hittar ett vist HOTEL, där det kommer ske grejer ;)


Eftersom jag har fått tillstånd av hassan att skriva det på min blogg så kommer jag göra det. Det var så att hassan tydligen har någon slags fetish för HORER!!!! Det börja med att vi bestämde att vi skulle till Talin och senare på kvällen så hade killen redan letat upp en sida på massa escort "flickor". Länka en massa sidor till mig och fick se. Redan då varna jag han för att det nästan enbart snubbar som säljer sig och lite annat. Men lyssna han på mig? Nej!! Och det skulle bli bland det bästa som har hänt mig på 19 år!!! Nu tillbaka till hotelt. Hassan fixar ett rum till halv 5, och ringer sina "flicka". Efter kanske 10 min får vi veta att hon ska komma vid 3 ungefär. Tills dess blev att chilla på ett cafe som låg nära hotelt. Alla mådde piss förutom skurt som sovit tillräckligt och inte druckit lika mycket som oss ;) Efter att tjötat på hassan om att få låna hans toa på hotelt. Nöjd och glad så går jag in ditt och gör mig grejer ;) Efter det så drar mats en skönt skämt. Alla sitter och kollar på tv'n och helt plötsligt säger mats att det knacka på dörren och börjar ha sig som enbart mats kan. Hassan kommer ut från toan lite halv nervös och säger att vi måste sticka tills han öppnar dörren och mats apgarvar. Men efter det blev vi tvunga att glida ner till lobbyn för att hassan ska göra sin grej. Väl där nere börjar alla gissa hel vilt på vem det är som han beställt. Efter cirkus en timme kommer han ner och säger att dom har blivit stoppade av snuten och att hon kommer om cirkus 20 min. Efter att henke gått upp till sitt rum igen börjar alla gissa igen på vem det är. Till det kommer in genom dörrarna. Alla har bestämt sig att det är det som hassan fixat! Efter ca 15 kommer det ner först och sen hassan. Det ser ut som han sett en kille i kvinno kläder. HAHAHA och grejen är att det är precis vad han har gjort!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHA vår egna hassan har kirrat en TRANSA!!!! HAHAHAHAHA EN FAKKING DUDE!!!! Fick i alla fall kred för att jag vetat om det bra länge!!

Den kvällen var hassan osäker på om han ville skeda med en kille ;) Men efter både sprit och öl så skratta till och med han åt det. Tråkigt nog, ville se han krossad av sitt stora jävla misstag!! Men fan heller, sen sa mats en skapligt rolig grej.
- Jag och hassan ska inte sova något i natt.
- k, care?
Kanske inte är så roligt för er som inte sett hur mats ser ut när han är sten seriös men för oss var det skit kul iaf. Nästan lika kul som när han skulle äta med vell. Denna kväll/natt påminner om natten innan. Inte så mycket annat som händer tills jag kommer för att sova. Som tidigare har skurt lagt sig tidigare lika så demp. Iaf så lyckas jag få skurt att börja härja runt som är skit kul:D Demp står mer eller mindre ut med det och så sen kommer mats och hassan till våran hytt och vi glider med, kände för att steka lite extra så man har ju shorts och skjorta på sig;) Går väl runt så ett tag tills dom ska lägga sig igen. Hakar på dem och då flippar det i hytten, först häller vi ut lite nötter i demp's bädd enbart för att det är kul:) Demp märker det snabbt och små garvar lite :B Sen tycker skurt att vår hytt är skitigt nog så han häller ut alla nötter på golvet!! Detta var skit kul, eftersom klockan var väl 5-6 på morgonen. Sen hittar jag en flaska sprit och blir samtidigt utmanad av skurt att hälla på han. Eftersom tyckte att jag hade oddsen på min sida så vist. Hällde väl då. Detta skulle jag få ångra. Han tar en flaska med någon äcklig likör som stinker koksnöt och kastar ut hälften av flaksen på mig och min bädd. Som tur är finns det 4 bäddar i hytten :) Men detta orkar inte demp med så han springer ut och skriker samtidigt,
- Ni är så JÄVLA jobbiga..
HAHAHa fyfan vad jag och skurt garva åt det. Sen när demp lungnat ner sig så kirrar skurt super låset till vår dörr, så inte hassan och mats ska kunna ta sig in i våran hytt.. Den faila halv vägs. Det höll dom utanför hytten men lyckades ändå väcka oss.. Kmr in och sen ut igen.. onödigt? ja som uta bara fan..

Måste också berätta om vår middag, den kommer bli svår slagen tack vare skurt, fan vad vi garva åt och med skurt. Killen som hämtar hur mycket som helst och orkar inte äta upp det så hämtar han något annat ist lika mycket de. Beställer in ny cola innan den första är klar. Detta är skurt. Vi diggar den killen och han ska med på nästa resa!! Tack skurt för att du följde mer oss, du gjorde resan roligare än vad den redan va!!


Kommer nog att bli tvugen att skriva ett nytt inlägg senare där jag berättar allt som inte står det detta.
Bilder och filmer kommer senare efter jag fått allt matrial jag behöver.




Over and out motherfuckers, CAP!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Hassan

HAHAHAAHAHAHA !!!! Oslagbart...

2010-04-12 @ 01:22:18
URL: http://Hassanisten.blogspot.com
Postat av: Hassan

DOCK INTE EN FETISCH , BARA EN FUCKING SAK O GÖRA INNAN MAN DÖR O NU HADE JAG JU CHANSEN MEN IKKE, INGE MER SÅNT NU FAN : !!!!!!!!!! :)

2010-04-12 @ 01:27:04
URL: http://Hassanisten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0